DOLAR 32,497
EURO 34,8709
ALTIN 2441,634
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çırağan Sarayı’nda Anneler Günü’ne özel lezzet şöleni

    Çırağan Sarayı’nda Anneler Günü’ne özel lezzet şöleni
    04.05.2018
    A+
    A-

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul, annesine unutulmaz bir “Anneler Günü” armağan etmek isteyenlere yine lezzet ve keyif dolu deneyimler hazırladı. Boğaz’a karşı sunulacak enfes bir Brunch veya leziz bir Beş Çayı ile tüm anneler gerçek bir Saray’da sultanlar gibi hissetmenin hazzını yaşayacaklar.

    Annelere Özel Pazar Brunch Sefası

    Muhteşem Boğaz manzaralı Laledan Restoran’ın şehrin en iddialı ve ihtişamlı Pazar brunch ziyafeti Anneler Günü’ne özel özenle hazırlanan lezzetlerle taçlanacak. Birbirinden leziz 300’den fazla lezzetle dolup taşan açık büfe sultanlara layık bir ziyafet annelerin önüne serilecek. Her köşesi kıyı bucak pasta ve çikolatayla dolu “Çikolata Odası” ise, başta annelerin olmak üzere tüm misafirleri masum bir kaçamağa davet ediyor olacak. Brunch bitiminde ise Laledan’ın güler yüzlü servis ekibi tüm anneleri minik sürprizleriyle şımartmaya devam edecek.

    13 Mayıs Pazar günü 12.00 – 16.00 saatleri arası sunulacak Anneler Günü’ne özel brunch kişi başı KDV dahil 250 TL.

    Gazebo Lounge’dan Anneler Günü’ne Özel Leziz Beş Çayı

    İstanbul’un meşhur pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge, Anneler Günü’ne özel şehrin en leziz Beş Çayı ikramlıklarını sunuyor. Üç katlı şık servis standında ve ayrıca tabakta sunulan hepsi ev yapımı klasik parmak sandviçler, çörekler, baklavalar, şekerlemeler, İngiliz sconeları, kaymak ve reçellere nefis aromalı kahveler, taze demlenmiş çaylar ve birer kadeh köpüklü şarap eşlik ediyor. Annesini Boğaz manzaralı nezih bir ortamda şımartmak isteyenler için Gazebo’nun Akşamüstü Çay Saati en keyif ve lezzet dolu deneyim olacak.

    13 Mayıs Pazar Günü Anneler Günü’ne özel sunulan Akşamüstü Çay Saati kişi başı KDV dahil 150 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.