DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çitliyo, reklam dünyasına adını “altın” harflerle yazdırdı:Altın Effie ödülünün sahibi oldu

    Çitliyo, reklam dünyasına adını “altın” harflerle yazdırdı:Altın Effie ödülünün sahibi oldu
    29.05.2021
    A+
    A-

    Peyman’ın, Çitliyo ailesini “Herkes O’nu Çitliyo” sloganı ile tüketicilerle buluşturduğu reklam kampanyası; 55 ülkede düzenlenen, dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması olan Effie Awards’un Türkiye 2021 ödüllerinde, “Tatlı-Tuzlu Atıştırmalık” kategorisinde           Altın Effie ödülünü kazandı.

    Türk kuruyemiş sektörünün öncü şirketi Peyman, geçtiğimiz yıl haziran ayında gerçekleştirdiği reklam kampanyası ile büyük bir başarıya imza attı. Sevilen oyuncu Gupse Özay’ın başarılı performansıyla da dikkatleri çeken Çitliyo kampanyası, pazarlama ve reklam etkinliği alanında dünyanın en zorlu ve en prestijli yarışması olarak kabul edilen Effie Awards Türkiye’de Altın Effie ödülüne layık görüldü.

    Gupse Özay’ın tüm doğallığı ile farklı tiplemelere hayat verdiği reklam filminde, çekirdeğin bizlere eşlik ettiği anlar da esprili bir şekilde vurgulanıyor. Popüler kültürden ve sosyal medya trendlerinden ilham alarak gerçekleştirilen eğlenceli kampanya, Isobar Türkiye imzası taşıyor.

     

    Peyman Pazarlama Direktörü Ali Burak Aygül, Çitliyo kampanyasının süreci hakkında şunları söyledi: “Geçen yıl Peyman olarak, Türkiye’de çok sevilen ve çok tüketilen ayçekirdeğini Türk halkının ideal tarifine dönüştürdük. Çitliyo ürünlerimizi glütensiz olarak ürettik ve zipperlı yeni nesil ambalajlarımızla tüketicilerimize ulaştırdık. Deniz tuzu ile iki kez kavrulan, dolgun, iri taneleri ve yoğun lezzetiyle çekirdek çitleme keyfini bir adım öteye taşıyan Çitliyo Kara Şimşek, Türk halkının “mükemmel çekirdeği” olarak çok sevildi. Bu yeniliği duyurmak için de pandeminin zorlu şartlarına rağmen, ünlü oyuncu Gupse Özay ile reklam filmimizi çektik. Reklam filminde, canlandırdığı farklı karakterler ile gülümseten Gupse Özay, Türk halkının sevdiği keyifli çekirdek yeme anlarını, bizden biri olarak samimi bir dille anlattı. Çitliyo ailesi ve reklamlarımız çok sevildi. Hatta, yapılan bir araştırmada, Çitliyo Kara Şimşek lansman müziğimiz, eğlenceli tınısıyla en akılda kalıcı ilk 3 reklam müziği arasında yer aldı. Şimdi de pazarlama ve reklam etkinliği alanında, dünyanın en prestijli yarışması olan ‘Effie Awards Türkiye 2021’ ödüllerinde, en zorlu ve etkin kategorilerden biri olan ‘Tatlı-Tuzlu Atıştırmalık’ dalında, Çitliyo kampanyamızla Altın Effie ödülünün sahibi olmanın mutluluk ve gururunu taşıyoruz.”

    Çitliyo, kuruyemiş sektöründe bir ilke daha imza attı…

    Kuruyemiş sektörünün lider oyuncusu Peyman, yine bir ilke imza atarak ambalajlı kuruyemiş pazarında ilk defa araba kazandıran büyük bir kampanya düzenliyor. Çitliyo ailesinin tüm ürün paketlerinden çıkan şifreler ile başvuru yapılan yarışmada şanslı iki kişi, Mini Cooper Countryman ALL4 Signature 2020 model otomobiller kazanacak. İlk çekiliş 24 Haziran, ikinci çekiliş ise 24 Eylül tarihlerinde yapılacak ve iki Çitliyo tüketicisi arabalarına kavuşacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.