DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    City Pearl, Avrupa’da gayrimenkul almanın en kolay yolu

    City Pearl, Avrupa’da gayrimenkul almanın en kolay yolu
    19.12.2022
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün öncülerinden Polat Holding, Macaristan Budapeşte’deki gayrimenkul projesi City Pearl’ün ikinci faz satışları için düğmeye bastı. Polat Holding’in Nurol Holding  ve Özaltın Holding ortaklığı ile hayata geçirdiği projenin ilk fazında (2024) 341, yeni başlayan ikinci fazında ise 2025 yılında 336 dairenin anahtarı sahiplerine teslim edilecek. Sıfıra yakın enerji tüketimi, çevreci ve sürdürülebilir duruşu ile City Pearl konut ve ofis alanlarıyla Avrupa’ya yapılan değerli bir yatırım niteliğinde.

    Yüksek yaşam standartları sunma avantajı ve büyük ölçekli ticaret hacmi ile Avrupa’da yeni pazarlara kapı açan Macaristan’ın başkenti Budapeşte; Nurol Holding, Özaltın Holding ve Polat Holding  iş birliğinin hayata geçirdiği City Pearl ile modern bir yüze kavuşuyor. Şehrin en popüler noktalarından biri olan, Tuna Nehri kıyısındaki  Soroksári’ye inşa edilen projede, büyüklükleri 27 ile 147 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler maksimum konfor için tasarlanıyor. 2024 yılında 341 daire, 7 ofis, 311 araçlık otopark, 356 bisiklet park yeri ve 123 depo alanı sahiplerine teslim edilecek olan projenin ikinci fazı ise,  336 daire, 10 ofis alanı, 298 park yeri ve depolama alanı ile 2025 yazında sahiplerine kavuşacak.

    Avrupa’da karlı bir yatırım olarak yıldızı parlayan City Pearl’ün üzerinde inşa edildiği alanda bulunan, 19. yüzyıldan kalma ikonik su kulesi, ana girişi süsleyen ikiz boğa heykelleri ve imparatorluk tarzında inşa edilmiş olan balo salonu da restore edilerek projeye tekrar kazandırılıyor. Bölgenin ikonik binaları ile uyum içinde tasarlanan proje, modern tarzda binaları ile geçmişi ve geleceği bir araya getiriyor.

    Donanımlı Bir Yaşam Alanı, Potansiyel Bir Ticari Alan

    İlk konsepti ödüllü Chapman Taylor mimarlık stüdyosu tarafından yaratılan, Türk ve Macar mimarların bakış açısı ile tasarlanan City Pearl; Tuna Nehri, Budapeşte Parkı ve Ulusal Tiyatro’ya olan yakınlığı ile son derece merkezi bir konumda. Fonksiyonel, modern ve metropolitan görünümü ile bölgeyi zenginleştirecek olan projede binaların cepheleri 19. yüzyılın atmosferine uyumlu olacak şekilde dizayn edildi. Projenin kalbinde bulunan ticari alan  “Piazza” ise açık hava alışveriş merkezi olarak bölgeye yeni bir dinamizm katacak. Proje, yeşil alanları, yüksek tavanlı daireleri, restoranları, kafeleri, fitness ve oyun alanları ile şimdiden şehrin içinde yeni bir şehir olarak anılmaya başladı.

    Budapeşte’de Ev Sahibi Olmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

    Şehrin içinde yeni bir şehir olarak Budapeşte’nin modern yüzü olan City Pearl’de, değeri her geçen gün artacak olan dairelerden birine sahip olmak çok kolay. Yasal işlemlerin alıcının lehine Polat Holding tarafından izlendiği daire satın alma sürecinde, %20 peşin, %80 daire tesliminde olmak üzere 2 etaplı avantajlı bir ödeme sistemi sunuluyor. Hem yaşam hem de yatırım için Avrupa’daki en avantajlı fiyatlara sahip olan Macaristan’da, hem de City Pearl’de ev sahibi olmak için https://citypearl.hu/tr/city-pearl-turkish/ üzerinden İstanbul’daki satış ofisine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.