DOLAR 32,3397
EURO 34,493
ALTIN 2393,122
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coastal Homes’un iletişim ajansı İnomist İletişim oldu

    Coastal Homes’un iletişim ajansı İnomist İletişim oldu
    03.04.2023
    A+
    A-

    Doğal mobilyanın ve New England tarzının en başarılı temsilcileri arasında yer alan ve Türkiye pazarında elde ettiği başarıyı dünyanın birçok noktasına taşıyan Coastal Homes medya iletişimi ve dijital reklam yönetimi çalışmaları için İnomist İletişim Danışmanlığı ile el sıkıştı.

    Şık tasarımlı ve kaliteli mobilyayı, uygun fiyata üreterek kullanıcıya ulaştırma vizyonuyla yola çıkan, üretim gücü ve kendine özgü geliştirdiği dizayn dili ile mobilya endüstrisine gusto kazandıran Coastal Homes, medya ilişkileri ve dijital reklam yönetimi çalışmalarını İnomist İletişim Danışmanlığı’na emanet etti. Firmanın İstanbul’da Kalamış ve Şişli mağazalarının yanı sıra İzmir, Bodrum, Ankara, Samsun, Adana ve İskenderun’da da şubeleri bulunuyor. Coastal Homes, yurtdışında da İngiltere, Almanya, İsviçre, Yunanistan ve Kıbrıs pazarlarında kendi tasarım perspektifinden bir iz bırakarak eşsiz koleksiyonlarıyla yepyeni başarı hikâyelerine imza atmaya devam ediyor.

    Coastal Homes’a PR ve dijital reklam yönetimi hizmeti verecek olan İnomist İletişim Danışmanlığı’nın portföyünde; teknoloji, otomasyon, robotik, elektrik-elektronik, dernek, asansör, güvenlik, yapı, inşaat, iklimlendirme, tüketici ürünleri, su teknolojileri, cam endüstrisi, mobilya, gıda, sağlık, denizcilik, otomotiv, enerji petrol ve gaz gibi farklı sektörlerden global ve yerli B2B ve B2C markalar yer alıyor.

    Coastal Homes Hakkında

    Temelleri 1952 senesinde Ankara Siteler’de atılan Tipi Mobilya A.Ş. bugün 3.kuşak tarafından Türkiye ve dünyada Coastal Homes markasıyla temsil ediliyor. Coastal Homes, sektöre adımını 2005 yılında ev dekorasyon alanında öncü global bir markanın Türkiye distribütörlüğünü alarak attı. İlk mağazasını Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde açan firma ardından 2008 yılında Gebze’de üretim tesisini hayata geçirdi. Büyümesine ve üretimine sırasıyla Alemdağ ve Tuzla Organize Sanayi’de açtığı üretim tesisleriyle devam etti. Coastal Homes, bugün İstanbul’da Kalamış ve Şişli mağazalarının yanı sıra İzmir, Bodrum, Ankara, Samsun, Adana ve İskenderun şubeleri ile doğal mobilyanın ve ‘New England’ tarzının en başarılı temsilcilerinden biri olarak konumlanıyor. Aynı zamanda İngiltere, Almanya, İsviçre, Yunanistan ve Kıbrıs gibi pazarlarda da kendi üretimi olan şık tasarımları satışa sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.