DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coastal Touch ile eviniz yeni bir ruh ve dokunuş kazanacak

    Coastal Touch ile eviniz yeni bir ruh ve dokunuş kazanacak
    05.06.2023
    A+
    A-

    “Yuvanız, sizi karakterize eden en değerli eserdir” fikrinin izini süren Coastal Homes, mobilya ve dekorasyonda kişiselleştirilmiş stil hikâyeleri oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda mobilyalarını Coastal Homes’tan almış ya da alacak olan herkesin faydalanabileceği Coastal Touch hizmetini hayata geçiren marka, uzman stilist ve iç mimar kadrosunun sihirli dokunuşlarıyla evlerin dekorasyonuna yeni bir kimlik kazandırıyor.

    Yüksek gustosu, ikonikleşmiş tasarım anlayışı, kaliteli ve rafine üretimiyle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başaran Coastal Homes, Coastal Touch ile daha kapsamlı bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. “Evinize yeni bir ruh, yeni bir dokunuş’ temasıyla geliştirilen ve Coastal Homes kullanıcılarının faydalanabildiği bu hizmet ile marka, salondan yemek odasına, antreden yatak odasına kadar her alan için dekorasyon fikirleri üretiyor. Kullanıcılar tarafından onaylanan öneriler eşliğinde tüm aksesuarlar Coastal Homes tarafından bizzat evlere teslim ediliyor, plan dahilinde yerleştirilerek dekoratif ve mimari açıdan yepyeni bir stil oluşturuluyor.

    Uzman kadromuzla evlerinizde hikâye yaratıyoruz

    Yaşam alanlarında güçlü bir dekorasyon yaratmanın mobilya satın almaktan daha öte bir şey olduğunu, asıl olanın ise o dekorasyona ruh kazandırmaktan geçtiğini ifade eden Coastal Homes Kurucusu Ahmet Tipi; “Şöyle düşünün ki, yeni bir eve taşındınız ya da evinizi yenileme kararı aldınız. Seçtiğiniz birbirinden güzel mobilyaları özenle yerleştirdiniz ancak günün sonunda bir şeylerin eksik olduğunu fark ettiniz. Çünkü mesele eşyaları yerleştirmek değil, bir hikâye yaratmaktır. Biz Coastal Homes olarak tam bu noktada bir farklılık yaratmak, kullanıcılarımızın evlerini yuvaya dönüştürecek dokunuşlarda yanlarında olmak istedik ve Coastal Touch hizmetimizi hayata geçirdik. Yeni uygulamamız kapsamında evlerde eksik olan her ayrıntıyı ister kullanıcılarımızla birlikte ister kullanıcılarımız adınıza biz belirliyoruz. Evin her alanını güzelleştirecek, farklılaştıracak kapsamlı dekorasyon önerileri geliştiriyoruz. Bu kapsamda televizyon ünitesine konacak obje, duvara asılacak tablo, evin havasını bütünüyle değiştirecek perde, yere serilecek halı, koltuğa yerleştirilecek yastık, antreye konacak dresuar, çiçekler, mumlar ve avizeler başta olmak üzere evdeki aksesuar ihtiyacını belirleyerek seçtiğimiz ürün alternatiflerini sunuyoruz. Dahası kararlaştırılan ürünleri kendimiz temin ederek kullanıcılarımızın evlerine getiriyor, özenle yerlerine yerleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.