DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuğunuzun sırtına uyum sağlayan okul çantalarını tercih edin

    03.09.2019
    A+
    A-

    Okul çantası seçiminde pek çok kriter var. Çocukların çantayı rahat taşıyabilmeleri için kendi beden yapılarına uygun olması gerekiyor. Tasarımında konforu ön planda tutan Victorinox, geniş haznesi, dayanıklı yapısı ve farklı renk alternatifleriyle okul hazırlığı yapan çocuklara kolay kullanabilecekleri sırt çantasını sunuyor.

     

    Okulların açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Okul alışverişi çocuklar için heyecanlı olurken renkli okul malzemeleri ilgi çekiyor. Aileler, çocuklarının rahat kullanabileceği aynı zamanda şık ürünleri tercih ediyor. Anne ve babalar sırt çantası seçiminde pek çok kriteri göz önünde bulundurarak yükün sırtta ağrı yapmayacak özelliklerde çantaları tercih ediyor. Victorinox’un siyah, kırmızı ve mavi renk seçeneklerine sahip sırt çantası, dolgulu omuz askıları sayesinde yükü çocukların sırtından omuzlarına eşit bir şekilde dağıtıyor. Dolgulu arka panel ve ayarlanabilir omuz askıları ile çocuklar kitaplarını taşırken sırt ağrısı yaşamıyor.

    ImageYumuşak, çizilmez kaplama ile dolgulu laptop bölmesi bulunan çanta, 16 inçe kadar olan tüm diz üstü bilgisayarları muhafaza edebiliyor. Laptopların yanında 10 inçlik tabletler için de özel bir bölümü bulunan çantanın yanlarında bulunan sıkıştırma kayışları da ağır yükleri dengelemek için kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.