DOLAR 32,5203
EURO 34,8474
ALTIN 2486,522
BIST 9550,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar ara tatilde eğlenceye doyacak

    Çocuklar ara tatilde eğlenceye doyacak
    19.11.2019
    A+
    A-

    Miniklere Sonic Boom ve Vikingler ile Tatil Molası ANKAmall’da

    ECE Türkiye tarafından yönetilen ve gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerle Başkentlilerin uğrak noktası olan ANKAmall, bu ara tatilde de ailelerle birlikte miniklerin ilk adresi oluyor.

    ANKAmall, ilk ara tatilde çocuklara çok keyif alacakları bir tatil fırsatı sunuyor. Çocuklar, düzenlenen showlar, eğitici atölyeler ve çizgi film kahramanları ile tatil boyunca hem eğlenecek, hem öğrenecek, hem de bol bol enerji depolayacaklar.

    18 Kasım tarihinde başlayan Sonic Boom Show etkinliğinde çocuklar, en sevilen çizgi film kahramanı Sonic Boom ile birlikte hikayeler dinleyip oyunlar oynayacaklar. Etkinlik 21 Kasım tarihine kadar saat 14.00, 16.00 ve 18.00 olmak üzere 3 seansta gerçekleşecek.

    22 Kasım tarihinde başlayan ve 24 Kasım tarihine kadar devam edecek olan Vikingler etkinliğinde ise çocuklar Vikingler ile dans edip kurulan alanda birlikte oyunlar oynayacaklar. Resim, müzik gibi tüm sanatsal aktivitelerin yanı sıra eğitici oyunların da yer aldığı etkinlikler saat 12.00 ve 19.00 olmak üzere 2 seansta gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.