DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklara karne hediyeleri FLO’da

    Çocuklara karne hediyeleri FLO’da
    11.12.2019
    A+
    A-

    Çocuklarına hem karne hediyesi vermek hem de ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ebeveynler için FLO mağazalarında rengârenk ve soğuk kış günlerinde ayakları sıcak tutan modeller bulunuyor.

    Tüm çocukları hayallerindeki rengârenk ve birbirinden sevimli modellerle buluşturan FLO, yarıyıl tatilinde de çocukları unutmuyor ve yüzlerce karne hediyesi alternatifi sunuyor. Kız çocuk koleksiyonunda yer alan botlar; kürk, taş, fiyonk, bağcık ve cırt cırt gibi göz alıcı detaylarla hareketleniyor. Siyah, pembe, mor, taba, mavi renklerinin ön planda olduğu FLO’nun çocuk koleksiyonu; outdoor spor ayakkabılar, çizmeler ve sıcacık botlarla çocukları sevindiriyor. Erkek çocuk koleksiyonunda ise lisanlı modeller, armalı ve tokalı botlar, kamuflaj desenli outdoor ayakkabılar yer alıyor.

    FLO’nun Çocuk Aksesuar Koleksiyonu’nda yer alan atkı, bere ve ev patikleri soğuk günlerin sıcacık geçmesini sağlarken yine koleksiyonda yer alan birbirinden sevimli sırt çantaları hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.