DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çok konforlu ve şık “Essen Baba Koltuğu”

    Çok konforlu ve şık “Essen Baba Koltuğu”
    14.06.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife’tan Babalar Günü’ne özel muhteşem bir hediye: Essen Baba Koltuğu! Üstelik her tarza uygun, şık ve çok konforlu… Modalife’ın Türkiye’nin dört bir köşesindeki mağazalarında ve web’de. 

    Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmaya ilke edinen Modalife, 19 Haziran Babalar Günü için en özel hediyeleri arayanlara konforlu ve şık bir alternatif sunuyor: Essen Baba Koltuğu.

    Özel mekanizması ve dolgu malzemeleriyle, son derece fonksiyonel ve ergonomik bir tasarım: “Essen Baba Koltuğu”… Vücut şekli ve ağırlığına mükemmel bir şekilde adapte olurken vücut kıvrımlarını destekliyor. Omurga sağlığı için ideal bir oturma düzenine imkan sağlarken konfor ve estetikten ödün vermiyor.

    Evinizin her köşesinde şık bir berjer olarak kullanabilecek “Essen Baba Koltuğu”; 94.5 cm genişliğe, 110 cm yüksekliğe ve 103.5 cm derinliğe sahip.

    Erişilebilir maliyetler için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 140’tan fazla mağazası, 30’u aşkın deposu ve Türkiye’nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, yepyeni koleksiyonlarını ve diğer tüm ürünlerini, cazip fiyat avantajları ve sektöründe ayrıştığı “1 günde teslim” özelliğiyle sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.