DOLAR 32,52
EURO 34,9044
ALTIN 2424,228
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COLIN’S Belarus’tan aldığı ödülleri dörde çıkardı

    COLIN’S Belarus’tan aldığı ödülleri dörde çıkardı
    10.12.2019
    A+
    A-

    Dünyanın 38 ülkesinde 600’ü aşkın mağazasıyla faaliyet gösteren COLIN’S, Belarus’ta dördüncü kez Jean Mağaza Zincirleri kategorisinde Yılın Bir Numaralı Seçimi oldu.

    Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin jean odaklı moda markası COLIN’S, 17 yıldır Belarus’ta perakende markaları arasında düzenlenen Yılın 1 Numaralı Seçimi Yarışması’nda “Jean Mağaza Zincirleri” kategorisinde birinciliği bu yıl da elden bırakmadı. COLIN’S bu başarısı ile dördüncü kez en çok tercih edilen marka ödülüne layık görülmüş oldu.

    COLIN’S adına onur duyduğunu belirten COLIN’S Global Pazarlama Direktörü Önder Ön, “Belarus’un Yılın 1 Numaralı Seçimi Yarışması’nda kazandığımız 4’üncü ödül, global pazarda her geçen yıl hız kesmeden ilerlediğimizi ortaya koyuyor. Globalde kazandığımız bu başarılar, markamızın gücünü ve hizmet kalitesini taçlandırırken, diğer stratejik pazarlarımız için de bize motivasyon kaynağı oluyor. Dünyada global başarıya sahip ilk Türk moda markası olma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

    Belaruslu gençler COLIN’S’i tercih ediyor

    17 yıldır yapılan ve Belarus’un perakende alanında en saygın yarışmaları arasında yer alan Yılın 1 Numaralı Seçimi Yarışması’nda kazananlar, Ağustos ve Eylül aylarında yapılan marka tercihi anket sonuçlarına göre belirlendi. Ankete bu sene, Belarus’un 6 bölgesinde çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu toplamda bine yakın kişi katıldı. COLIN’S, 2016’dan beri olduğu gibi bu sene de yarışmanın “Jean Mağaza Zincirleri” kategorisinde birinci sırada yer aldı.

    Dünyada 38 ülkede faaliyet gösteren COLIN’S’in stratejik pazarları arasında Belarus’un yanı sıra Rusya, Ukrayna, Romanya, Fas, Gürcistan ve Irak bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.