DOLAR 32,441
EURO 34,862
ALTIN 2429,673
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COLIN’S yeni dönemi “Back to School” koleksiyonu ile karşılıyor

    05.08.2019
    A+
    A-

    Jean odaklı moda ürünleriyle gençlerin hayattan daha fazla keyif almasını hedefleyen COLIN’S, okula dönüş dönemini “Back to School” koleksiyonuyla karşılıyor. Her tarza uyum sağlayacak zengin seçenekler sunan Back to School ürünleri dolapların başrolü olurken, gençler okula havalı bir dönüş yapıyor.

    Gri, siyah, kemik tonları ile beyaz ve mavilerin ağırlıklı olduğu “Back to School”koleksiyonunda jeanlerin yanı sıra kazak ve hırkalardan montlara, etek ve pantolonlardan tişörtlere pek çok seçenek yer alıyor. Gençler, okulda tarzlarını yansıtacak birbirinden farklı modelleri COLIN’S’te buluyor.

    Kolej tarzı gömleklerle tamamlanıyor

    Hem erkek hem de kadın koleksiyonlarında gömleklerle kombinlenen pantolon ve etekler, kolej tarzının tamamlayıcısı oluyor. Gömleklerle birlikte tercih edilen hırka ve ceketler ise gençlerin cool görüntüsünü tamamlıyor.

    Döneme hem spor hem cool bir başlangıç

    “Back to School” koleksiyonu spor tarzından ödün vermeyenler için de birbirinden farklı sweatshirtler ve tişörtler sunuyor. Jean pantolon ve jileleri tamamlayan sweatshirt ve tişörtler, gençlerin tarzlarını özgürce yansıtmalarını sağlıyor.

    ImageCOLIN’S, sezonun enerjisini yansıttığı havalı modelleri ile tüm mağazalarında ve colins. com. tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.