DOLAR 32,3874
EURO 34,7794
ALTIN 2434,95
BIST 10063,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia ile kara kışa sağlam duruş

    Columbia ile kara kışa sağlam duruş
    13.12.2017
    A+
    A-

    Outdoor’da keyifli maceralarınızın ortağı Columbia, profesyonel sporculardan ilham alınarak tasarlanan Titanium serisi ile en sert kış koşullarında bile yüksek performans sağlıyor. . En kaliteli kumaşlar ve üstün teknolojilerle üretilen Titanium serisikışa meydan okuyor!

    Outdoor’un en sevilen markalarından Columbia; kışın en zorlu koşullarında bile açık havada Columbia Sıcağı°’nı garantiliyor. Profesyonel sporculardan ilham alarak geliştirilen Titanium serisi ile, ister zirvelerin sert rüzgarlarında ister şehirde soğuğu hissetmeden kış aylarının keyfini yaşayacaksınız. Bu yıl Amerika Serbest Stil Kayak Takımının sponsorluğunu üstlenen Columbia, Titanium serisinde zirvelerin sınırlarını zorlayan gerçek sporcuların ihtiyaçlarını göz önüne alıyor.

    Titanium serisi, üstün kalitede kumaşlarının yanısıra Columbia’nın kış için sunduğu teknolojilerden Omni-Heat Reflective’in gümüş noktacıkları sayesinde vücudun kendi ısısını geri yansıtarak %20 daha fazla sıcak tutuyor.

    Kış aylarında vücudun ısı kaybetmesini önlemek için geliştirilen dikişsiz Heat Seal teknolojisi soğuğun içeri girmesini bariyer sistemi sayesinde hava ne kadar soğuk olursa olsun Columbia Sıcağı’nı garantiliyor. Titan Ridge Down, Powder Keg ve Outdry Extreme Eco mont gibi birçok ürünle bu kış Columbia Sıcağı°’nı deneyimlemeye davetlisiniz. İddialı tasarımları ile göz dolduran Titanium serisi, spor şıklığa dair stil sahibi bir görünüm sunuyor.

    Titanium koleksiyonunda yer alan hafif ve yumuşak dokulu polarlar ve serinin Outdry, Techlite, Omni-Grip gibi Columbia’nın üstün teknolojilerini sunduğu ayakkabı seçenekleri konforlu bir kışı garantiliyor. Columbia’nın en üst düzey nefes alabilen ve su geçirmeyen Outdry Extreme teknolojisi ile yağmur ve soğuğa karşı kalkanınız olacak Canuk modeli ise modern tasarımı ile göz dolduruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.