DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia Sportswear Company Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle ISPO spor ödülüne layık görüldü

    Columbia Sportswear Company Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle ISPO spor ödülüne layık görüldü
    05.02.2018
    A+
    A-
    Columbia Sportswear Company Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle, Dünyanın en prestijli spor ödüllerinden ISPO ödülüne layık görüldü. Spor dünyasına eşsiz ve kalıcı izler bırakan sporculara takdim edilen ödülü almaya hak kazanan ve sporcu olmayan ilk isim olan Gert Boyle uzun kariyeri boyunca spor dünyasına kattığı yeniliklerle ISPO ödülünün sahibi oldu.
    Columbia Sportswear Company, aktif yaşam ve spor giyim alanında devrim yaratan teknolojileri ile 80. Yılını kutlarken, markanın 93 yaşındaki Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle, ISPO spor ödüllerine layık görülen ve sporcu olmayan ilk isim oldu.
    1938 yılında kurulduğundan beri , spor ve açık hava tutkunlarına konforlu deneyimler sunmak ve doğada daha uzun saatler geçirebilmelerini sağlamak amacı ile global çapta spor giyim anlayışını baştan yaratan Columbia Sportswear Company Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle, uzun kariyeri boyunca spor dünyasına yaptığı katkılardan ötürü ISPO 2018 ödülünün sahibi oldu.
    Gert Boyle mutluluğunu su kelimelerle yansıttı; “2018 ISPO Cup ödülüne layık görüldüğüm için şeref duyuyorum. ISPO ve aileme çok teşekkür ederim.”
    ISPO Münih 2018 kapsamında gerçekleşen ödül törenine katılarak ödülü teslim alan, Gert Boyle’un oğlu ve şirketin CEO’su Tim Boyle “Annem adına ISPO ödülünü almaktan onur duyuyorum. Columbia Sportswear’ı günümüzdeki global yapıya ulaştırmak için gösterdiği çabalar, karşılaştığı engelleri korkusuzca aşmış olması ve hayat boyu çalışma ve emeklerini düşündüğümüzde bu ödülü kesinlikle hak ediyor” Açıklamasında bulundu.
    ISPO ödülü her yıl, hayatı boyunca spor dünyasına eşsiz ve kalıcı izler bırakan başarılı kişilerle buluşuyor. Geçmiş yıllarda ödül alan isimler arasında ünlü futbolcu Pele, kayakçı ve moda tasarımcısı Willy Bogner, kayak ikonu Jean-Claude Kelly ve Amerikan sprint şampiyonu Wilma Rudolph yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.