DOLAR 32,3087
EURO 35,0594
ALTIN 2276,159
BIST 8991,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COPA yetkili servisleriyle 2022’ye hazır

    COPA yetkili servisleriyle 2022’ye hazır

    İklimlendirme sektörünün yenilikçi firmalarından COPA Isı Sistemleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetkili servisleriyle Antalya Titanic Beach Lara Otel’de buluştu. Yetkili servis toplantısının açılış konuşmasını yapan COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler, 2021 yılında büyüme ivmelerini başarıyla sürdürdükleri ve yılı iki kat büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini belirtti.

     

    İklimlendirme sektörünün lider firmalarından COPA Isı Sistemleri tarafından düzenlenen yetkili servis toplantısı, Antalya Titanic Beach Lara Otel’de gerçekleştirildi. COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler, COPA Isı Sistemleri Genel Müdür Ersin Kantar ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen COPA yetkili servislerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2022 yılı hedeflerinin altı çizilirken sektörel değerlendirmeler de yapıldı. Toplantıda müşteri memnuniyetinin arttırılmasına yönelik sunumlar paylaşılırken aynı zamanda Satış Sonrası Hizmetler Departmanı tarafından da yeni ürünlerin eğitimleri gerçekleştirildi. Türkiye Satış Müdürü Can M. Zengin ve Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Ali Erdemir’de sunumlarını yetkili servislerle paylaştı. COPA Pazarlama Müdürü Deniz Baskak ise büyük ses getiren “Takın, Unutun” reklam kampanyasının yarattığı sinerjiyle elde edilen başarıları aktardı.

     

    Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet algısını ön plana çıkartarak 2022 yılı hedefleri hakkında önemli bilgiler veren COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler:” İklimlendirme pazarı da diğer tüm sektörler gibi pandemiden etkilenen sektörler arasında yer aldı. Ancak COPA Isı Sistemleri olarak, 2021 yılında büyüme ivmemizi başarıyla sürdürdüğümüzü belirtmek isterim. Doğru strateji ve planlama ile yeni normal olarak adlandırılan döneme hazırlıklı girdik. 2021 yılını bir önceki yıla göre iki kat büyümeyle kapatmayı hedefliyoruz. COPA’nın başarı hikayesinde en büyük rol tabii ki siz çalışma arkadaşlarımızın. 30. yılımızı kutlayacağımız 2022 yılında da hız kesmeden büyümeye ve yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Kurulduğumuz tarihten itibaren çağın tüm gerekliliklerini yerine getirerek sektörümüzde değişimin ve gelişimin öncülerinden olmak için çalıştık. 30 yıllık başarılarla dolu yürüyüşümüz, aynı zamanda gelecek için de omuzlarımıza önemli sorumluluklar yüklüyor. Şirket olarak bilgimiz, kalitemiz ve deneyimimizle sınırlarımızı aşmaya hazırlandığımız yepyeni bir sürece giriyoruz. Bu yolculukta, Türkiye’nin farklı bölgelerinden olan yetkili servislerimizle birlikte yeni başarılara yelken açmayı hedefliyoruz.” dedi.

     

    Pandemiyle birlikte tüketim alışkanlıkları ve önceliklerin değiştiğini ifade eden, COPA Genel Müdürü Ersin Kantar ise: “COPA olarak her alanda yaşadığımız değişimlere adapte olmaya, iş güvenliği süreçlerimizden ürünlerimizde yaratacağımız konfora kadar odağımızı insan olarak belirlemeye ve geleceğimizi buna göre planlamaya çalışıyoruz. Şirket içerisinde prosesleri değerlendirmemizden, ürün tasarlama süreçlerimize kadar tüm çalışmalarımızın içerisinde bu değişimler ve gelecek beklentilerine cevap verebilmek var. Bir yandan rekabette farklılaşmaya odaklanırken bir yandan da gelecek için bugünden hazırlanmaya çalışıyoruz.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.