DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino KBIS Mutfak & Banyo Endüstrisi Show’undan ödülle ayrıldı

    Cosentino KBIS Mutfak & Banyo Endüstrisi Show’undan ödülle ayrıldı
    27.02.2018
    A+
    A-

    Cosentino iş birliğinde ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından tasarlanan, İtalyan mobilya üreticisi Riva 1920’nin ultrakompakt yüzey Dekton kullanarak geliştirdiği DeKauri projesi, KBIS (Uluslararası Mutfak ve Banyo Show) 2018’de en iyi banyo kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü

     

    Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünyanın lider firmalarından Cosentino, Florida’nın Orlando kentinde düzenlenen, dünyanın en önemli mutfak ve banyo ticaret fuarlarından biri olan KBIS 2018’den ödülle ayrıldı. Cosentino iş birliğinde ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından tasarlanan, İtalyan mobilya üreticisi Riva 1920’nin ultrakompakt yüzey Dekton kullanarak geliştirdiği DeKauri projesi, KBIS (Uluslararası Mutfak ve Banyo Show) 2018’de en iyi banyo kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Üç gün süren fuarda Cosentino’nun standına yüzlerce ziyaretçi geldi. Cosentino, ultra kompakt yüzey Dekton markası için geliştirdiği Industrial koleksiyonuyla göz kamaştırırken, Silestone Eternal koleksiyonunun yeni renklerini piyasaya sürdü.

     

    Banyoda İtalyan esintisi

    Ulusal Mutfak ve Banyo Derneği (NKBA) tarafından beşinci kez düzenlenen, tüm dünyadan 80 binden fazla tasarımcı ve inşaat uzmanının katıldığı KBIS, ziyaretçilerine tasarımı, en yeni fikirleri ve modayı sunuyor. 50 bin yıllık Kauri ahşabından yapılmış mobilya ile bağımsız bir kapalı banyo uygulaması olan DeKauri, güzellik ve işlevselliği banyo alanına getiren geleneksel İtalyan markasından esinlenerek tasarlandı. DeKauri’nin yanı sıra Dekton Açık Hava Mutfağı ASA-D2 modeli de Amerikan dergisi Beautiful Kitchens & Baths tarafından Yılın En Yenilikçi Ürünleri listesinde yer almıştı.

    Sektörün önde gelen firmaları Cosentino ürünlerini tercih ediyor

    İspanyol şef Sergio Pérez’in fuarda hazırladığı lezzetli yemek gösterileri, direnci ve dayanıklılığıyla öne çıkan Dekton yüzeyinde pişti. Aynı zamanda, Cosentino, Amerikan pazarında yeni renkler ve modalar oluşturmak için birlikte çalıştığı popüler Amerikalı tasarımcılar ve kanaat önderlerinden oluşan ‘Silestone Trendspotters’ etkinliği düzenledi. Cosentino ürünleri Wellborn, Ideal Cabinetry, Brown Jordan, Procraft Cabinetry, Gary Tan, Franke ve Liebherr gibi sektörünün önde gelen şirketleri tarafından kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.