DOLAR 32,536
EURO 34,9474
ALTIN 2439,357
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino’dan Asya-Pasifik bölgesine iki yeni merkez

    Cosentino’dan Asya-Pasifik bölgesine iki yeni merkez
    24.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, Asya-Pasifik bölgesinde açtığı iki yeni stratejik merkezle varlığını güçlendiriyor. Cosentino, Singapur’da açtığı yeni Cosentino Center ve Avustralya Sidney yakınlarında kurduğu üçüncü dağıtım merkeziyle bölgedeki büyümesini sürdürüyor

    Tasarım ve mimari açıdan yenilikçi yüzeylerin üretiminde dünya lideri olan Cosentino Grup, Singapur’da açtığı yeni City Center ve Avustralya Sidney yakınlarında kurduğu üçüncü merkeziyle Asya-Pasifik bölgesindeki varlığını güçlendiriyor. Cosentino’nun 4 bin metrekare alan üzerinde Singapur’da açtığı Cosentino Center, Cosentino’nun Asya’daki merkezi olarak hizmet görecek. Ayrıca, 12 bin 500 metrekare alanda Sidney’deki üçüncü dağıtım merkezini açan Cosentino, bu merkezle Pasifik bölgesindeki artan pazara yönelik talebi karşılayacak.

    “Singapur’da açtığımız City Center, Asya’daki operasyonlarımızın merkezi olacak”

    Cosentino’nun sürdürülebilir büyüme doğrultusunda yaptığı yeni yatırımların son derece stratejik olduğuna vurgu yapan Cosentino Grup Asya Bölge Direktörü Ross Cameron, “Singapur ve Asya bölgesindeki pazar potansiyeli bizi heyecanlandırıyor ve bu bölgedeki büyüme hedeflerimizi teşvik ediyor. Bu doğrultuda, 670 bin Euro yatırımla Singapur’da açtığımız Cosentino Center, Asya kıtasındaki operasyonlarımızın merkezi konumunda olacak” dedi. Cosentino, yeni açtığı Cosentino Center’a ek olarak, Singapur’da bulunan City Showroom’u ile de mimarlar, tasarımcılar ve lojistik operatörlerine hizmet sağlıyor.

    “Pasifik’te artan varlığımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz”

    Cosentino Grup Asya Pasifik Doğrudan Satış Bölümü Başkan Yardımcısı Gines Navarro, Cosentino’nun Sidney yakınlarında kurduğu dağıtım merkeziyle ilgili olarak, “ABD dışındaki ilk büyük dağıtım merkezi olma özelliğini gösteren, 12 bin 500 metrekare alana kurduğumuz bu merkezle, Pasifik bölgesinde artan varlığımızı güçlendirmeyi, dağıtım kontrolümüzü artırmayı, iş ortaklarımıza daha iyi hizmet vermeyi ve verimliliği hedefliyoruz” dedi. Yeni açılan merkezin yanı sıra, Cosentino’nun Pasifik bölgesindeki varlığı Yeni Zelanda Aucland’da açılan Cosentino Center ve Avustralya’da faaliyette olan beş Center ile devam ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.