DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino’nun desteklediği takıma Gran Fondo’dan ödül

    Cosentino’nun desteklediği takıma Gran Fondo’dan ödül
    28.05.2018
    A+
    A-

    Kuvars taşı üretiminde dünya lideri Cosentino, bisiklet sporuyla sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla Peloton İstanbul’un daimi sponsoru oldu. Cosentino’nun desteklediği Peloton İstanbul, Marmaris’te düzenlenen Gran Fondo yarış etkinliğinden ödüllerle ayrıldı

     Yenilikçi yüzey üretiminin lider firması Cosentino, bisiklet sporuyla sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla Peloton İstanbul Takımı’nın daimi sponsoru oldu. Peloton İstanbul, Türkiye’nin en güçlü amatör bisikletçilerini bir araya getiren Marmaris Gran Fondo’da ilk kez yarıştı. Marmaris Atatürk Caddesi’nde başlayan, 483 sporcunun katıldığı, 67 ve 97 kilometre olmak üzere iki farklı etaptan oluşan yarışta, Cosentino’nun desteklediği Peloton İstanbul, Gran Fondo’dan ödüllerle döndü. Takımdan Egemen Mercanlıoğlu, zorlu geçen Uzun Parkur’u üçüncü sırada bitirdi. Arzu Sağnak, Uzun Parkur Kadınlar kategorisinde birinci olurken, Kısa Parkur Elit Kadınlar’da Gölkem Fidan üçüncülük elde etti. Yemenli Evvab Ghanem ise kendi klasmanı Uzun Parkur Gençler’de ilk sırayı aldı. Yarışın bitiş noktasında dereceye giren sporculara hediye çeki ile Marmaris Belediyesi tarafından ödüller verildi.

         “Sağlıklı ve zinde yaşamı desteklemekten mutluluk duyuyoruz”

    Cosentino olarak sporu, sağlıklı ve zinde yaşamı önemsediklerine vurgu yapan Cosentino Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan,Bisiklet sporu ve bisikletli yaşam ülkemizde, özellikle büyük şehirlerde büyük bir dip dalgası olarak yükseliyor. Dünyaya da baktığımızda bisikletli şehirler, medeniyetin ve çağdaşlığın da önemli bir göstergesi. Çevre ile dost, insan sağlığını ve yaşam kalitesini destekleyen en güzel ulaşım aracıdır bisiklet. Bu bağlamda bisikletli yaşam konseptinin Cosentino vizyonu ile çok örtüştüğünü düşünüyoruz. Sağlıklı ve zinde yaşamı desteklemek amacıyla Peloton İstanbul’a sponsor olmaktan Cosentino olarak büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

    “İlk kez amatör bir bisiklet kulübüne destek oluyoruz”

    Şensan, “Bugüne kadar tenis, Formula 1 ve MotoGP gibi global çapta tanınmış profesyonel sporcular ile sponsorluk anlaşmaları yapan Cosentino, ilk kez amatör bir bisiklet kulübüne destek oluyor. Sponsorluk anlaşmamızda, Silestone ve Dekton markalarımızın logoları Peloton İstanbul’un formalarında 2 sene boyunca taşınacak. Cosentino, dünyada olduğu gibi ülkemizde de spora ve çağdaş yaşama destek olmaya devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.