DOLAR 32,3563
EURO 34,801
ALTIN 2394,079
BIST 10271,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkulu, ferah ve yumuşak: Dagi ev giyim koleksiyonu

    Coşkulu, ferah ve yumuşak: Dagi ev giyim koleksiyonu
    11.06.2017
    A+
    A-

    Dagi, uçuş uçuş kumaşlar ve yumuşak dokular ile canlı ve sofistike stil formüllerini bu yaz ev giyimine taşıyor. Dagi’nin ilkbahar-yaz pijama koleksiyonu, ince ve yumuşak dokularıyla yeni sezonda kadınların beğenisine sunuluyor. Pamuk ve modal karışımı ev giyim ürünleri bu yaz kadınlara birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Yaz desenlerinin yer aldığı koleksiyonda şort pijama takımlardan ev tulumlarına, geceliklerden sabahlıklara kadar birçok seçenek bulunuyor.

    Sıcak havaların kendini göstermeye başlamasıyla ferah tutan ve terletmeyen ürünlere ilgi yavaş yavaş artıyor. Dagi’nin yüzde 100 doğal ve terletmeyen kumaşlar kullanılarak üretilen ev giyimi ve uyku grubu ürünleri yaz aylarının vazgeçilmezlerinden oluyor. Sarı, mavi ve yeşilin enerjik tonlarıyla rutini bozan tasarımlar, zarafet ve konforu ön plana taşıyor.

    Bu sezon ev giyiminde flamingo desenleri revaçta

    Yaz sezonun renkleri ve desenleri Dagi’nin ev giyimi ve uyku grubu ürünlerine damgasını vuruyor. Pembe, mavi, beyaz gibi pastel renklerin yanı sıra siyah, kırmızı ve gri renkler de koleksiyonda farklı bir alternatif sunuyor. Pamuklu ve modal kumaşın rahatlığını, yumuşaklığını ve kalitesini şık tasarımlarla birleştiren Dagi, bu sezon her tarza ve yaşa hitap eden seçenekleriyle öne çıkıyor.

    Aileleri buluşturan tasarımlar

    Birbiriyle uyumlu giymeyi seven anne-kız kombinleri, baba ve oğulları ortak stilde buluşturan parçalar ailecek birlikte geçirilecek vakitleri daha neşeli hale getiriyor. İlhamını doğadan ve güneşten alan, her stile adapte olan özgürce harmanlanmış tasarımlarla yaz keyfinize keyif katın.

    İp detaylar pijamaların da vazgeçilmezi

    Bu sezon tüm koleksiyonlarda gördüğümüz ip detaylar ev giyim ve pijama koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Dagi’nin koleksyonunda önden düğmeli rahat modellerin yanı sıra sırtında ip detayları olan tasarımlar değişiklik arayanlara alternatif oluyor. Özellikle şort takım pijamalar yaz aylarında serin yatmak isteyenler için birebir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.