DOLAR 42,6949
EURO 50,1274
ALTIN 5962,115
BIST 11299,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa üst üste üçüncü kez Deloitte Teknoloji Fast 50 listesinde

    Endeksa üst üste üçüncü kez Deloitte Teknoloji Fast 50 listesinde
    12.12.2025
    A+
    A-

    PropTech alanının öncü şirketi Endeksa, büyük veri ve yapay zekâ odaklı çözümleriyle üçüncü kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdi.

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın 2025 yılı sonuçları açıklandı. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün dijital dönüşümüne liderlik eden, büyük veri analizi ve yapay zekâ ile kullanıcıların gayrimenkul işlemlerini güvenle yapmalarını sağlayan Endeksa, sektörün en prestijli listelerinden biri olan Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdi.  Üst üste üçüncü kez listede yer alma başarısını gösteren Endeksa, PropTech (Gayrimenkul Teknolojileri) alanındaki gücünü pekiştirdi.

    Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı kapsamında, Ar-Ge alanında önemli yatırımlar yapan, kendi teknolojisini üreten ve ileri teknolojiyi problem çözmede kullanarak başarı elde eden şirketler, son üç yılda net satışlarındaki büyüme oranlarına göre değerlendiriliyor. Endeksa, bu zorlu kriterleri aşarak sürdürülebilir büyüme grafiğiyle listedeki yerini korudu. Değerlendirme sonucunda listeye giren şirketlere, bu yıl 20. kez gerçekleştirilen özel törenle ödülleri takdim edildi.

    Görkem Öğüt: “Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarına değer sunmaya odaklanıyoruz.”

    Gerçekleştirilen ödül töreninde şirket adına ödülü alan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, şunları söyledi:

    “Endeksa olarak üst üste üçüncü kez Deloitte Teknoloji Fast 50 listesinde yer almak bizim için büyük bir gurur. Kendi geliştirdiğimiz teknolojilerle gayrimenkul sektörünün en kritik ihtiyaçlarını karşılamaya, sektörün tüm paydaşlarına değer sunmaya ve veriye dayalı ürün ve hizmetlerimizle dönüşüme liderlik etmeye odaklanıyoruz. Amacımız, teknolojimizi sürekli geliştirerek hem sektörün dönüşümüne yön vermek hem de kullanıcılarımız için uzun vadeli değer yaratmaya devam etmek.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.