DOLAR 32,3392
EURO 35,1034
ALTIN 2238,513
BIST 8791,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COVID-19 denetimlerinden tam puan alan 39 Burda “Yıldız İşletme” belgesinin sahibi oldu

    COVID-19 denetimlerinden tam puan alan 39 Burda “Yıldız İşletme” belgesinin sahibi oldu
    18.09.2020
    A+
    A-

    Lüleburgaz’ın alışveriş ve yaşam merkezi 39 Burda Alışveriş Merkezi, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen tedbirleriyle uyumlu bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Hijyen önlemlerini “Burda Sağlığınız Esas” anlayışıyla uygulayan 39 Burda Alışveriş Merkezi, T.C. Kırklareli Valiliği’nce yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirlerine uyan ve yapılan denetimlerde yüksek puan alan işletmelere verilen “Yıldızlı İşletme” belgesini almaya hak kazandı.

    Valilik tarafından yapılan denetimlerden tam puan alarak hijyen ve güvenlik konusundaki başarısını tescilleyen 39 Burda Alışveriş Merkezi’ne belgesi, Lüleburgaz Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle verildi.

    “Yıldız İşletme” belgesini 39 Burda Alışveriş Merkezi adına Operasyon Şefi Erkan Arslan’ın teslim aldığı törende, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Lüleburgaz İlçe Pandemi Koordinatörü Mine Güntürkün ve 39 Burda Alışveriş Merkezi yetkilileri yer aldı.

    “39 Burda’da Sağlığınız Esas”

    COVID-19 sürecinde ziyaretçilerinin, iş ortaklarının ve ekip arkadaşlarının sağlığını öncelik olarak gören 39 Burda Alışveriş Merkezi, ilk andan itibaren yetkili kurumların yönlendirmeleri doğrultusunda tüm önlemleri aldı ve o günden bu yana büyük bir titizlikle,  tüm tedbirleri hayata geçirdi.  Hijyen ve temizlik standartlarını en yüksek seviyede tutan 39 Burda’da tedbirler hassasiyetle uygulanıyor, AVM ziyaretçilerinin ve çalışanların sağlığına maksimum özen gösteriliyor.

    39 Burda Alışveriş Merkezi, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın mevzuatları doğrultusunda en iyi yöntemlerle temizleniyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu kurulan kamera sistemiyle eş zamanlı olarak tespit ediliyor. İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor. 39 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 39 Burda Alışveriş Merkezi’nde uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor. Alışveriş merkezinin görünür alanlarında yer alan dezenfektan üniteleri danışma bankosundan da temin edilebiliyor. 39 Burda Alışveriş Merkezi, birbirinden değerli markalarıyla güven içerisinde konforlu alışveriş deneyimini misafirlerine sunmayı sürdürüyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.