DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit bayileri, değişim ritmini yakalamak için Antalya’da buluştu

    Creavit bayileri, değişim ritmini yakalamak için Antalya’da buluştu

    Seramik sağlık gereçleri, banyo mobilyası ve armatür sektörünün global Türk markası Creavit, yurtiçi ve yurtdışı bayilerinin bir araya geldiği bayi toplantısını, bu sene Antalya Belek’te gerçekleştirdi. 16-18 Mart tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Belek’te yapılan bayi toplantısında 250 bayi bir araya geldi. “Ritmi yakala” mottosuyla, Creavit son yıllarda yaptığı yatırımlarını, sektördeki yenilikçi adımlarını ve gelecek vizyonunu katılımcılarla paylaştı.

    İlk gün karşılama ve akşamında, hoş geldin kokteyli ile başlayan etkinlik, ikinci gün toplantı, ödül töreni, workshop, konuşmacı ve grup aktiviteleri ile devam ederken; gala yemeğinde Işın Karaca’nın verdiği konser, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

    Toplantı, Creavit Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu’nun konuşması ile başladı. 2017 senesi Creavit için nasıl geçti, yapılan yatırımlar neler ve Creavit’in gelecek vizyonu konuşmaya konu olurken, devamında söz alan Yurtiçi Satış Direktörü Murat Gözüpek, Creavit’in her geçen gün artan pazar payı, gelişen bayi yapılanması ve satış rakamlarından bahsetti. İhracat Direktörü Cem Meriç Yılmaz ise Creavit’in halihazırda 65 ülkeye ihracat yapan global bir Türk markası olma serüvenini katılımcılarla paylaştı. Sonrasında söz alan Pazarlama Direktörü Ebru Uzluer, Creavit’in 360 derece iletişim stratejileri, 2018 senesi ile başlayan TV reklam kampanyası, dijitalin gücü ve sosyal medya yatırımlarını paylaşırken, sürekli gelişen, değişen, güçlenen Creavit’in iş ortaklarına pazarlama alanında ne gibi yenilikler sunacağını tanıttı. Son olarak söz alan Creavit Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakcı, yarım asırlık sektör tecrübesi ile geçmişten günümüze Creavit’i, karşılaşılan zorlukları ve bunları aşarken üretim temelli olmaktan pazarlama bakış açısına nasıl geçildiğini özetledi. Sözlerini tamamlarken değişimin ritmini herkesin yakalamasını temenni ederek, Creavit’e duydukları güven ve verdikleri destekten ötürü tüm bayilere teşekkürlerini sundu.

    Toplantı sonrasında Creavit satış şampiyonları plaketlerini alırken, toplu fotoğraf çekimi ile toplantı programının öğlenden önceki bölümü tamamlanmış oldu. Öğlenden sonraki program, Gazeteci Emin Çapa’nın Türkiye ve dünyadaki teknolojik gelişmeler, eğitim, ekonomik konjektür ve Türkiye’deki durumu özetleyen keyifli sunumu ile başladı. Bilgi teknolojileri ve eğitiminin önemine vurgu yaparken, gelişen ve değişenin kazanacağını söyleyen Emin Çapa da, ritmi yakalayın dedi. Sonrasında gerçekleşen, müziği ve ritmi takım çalışması ile harmanlayan ekip aktivitesinde çok eğlenceli dakikalar yaşandı.

    Akşam gerçekleşen gala gecesi Işın Karaca’nın muhteşem performansı ile son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.