DOLAR 32,3345
EURO 35,2022
ALTIN 2247,364
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit fotoselli ürünlerle temas yok, hijyen var

    Creavit fotoselli ürünlerle temas yok, hijyen var
    19.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin global banyo markası Creavit, hijyenin ve mesafeli yaşamın, hayatımızın en önemli önceliği haline geldiği bu yeni dönemde, fotoselli ürünleri ile bireysel kullanım alanlarından, toplu kullanım alanlarına kadar tüm ıslak mekanlarda temassız ve sağlıklı bir deneyim sunuyor.

    Creavit Fotoselli Ürün Ailesi

    Fotoselli Armatürler

    Şık tasarımları ve üstün kaliteleri ile hem bireysel hem de toplu alanlarda teması sıfıra indirerek güvenli bir kullanım sunar.

    Fotoselli Pisuvarlar

    Okul, AVM, hastane gibi hijyenin oldukça önemli olduğu toplu alanlarda temassız, sağlıklı kullanım imkanı sunar.

    Fotoselli Pisuvar Bataryası

    Pisuvar kullanılan alanlarda teması sıfıra indiren fotoselli pisuvar bataryası, sıva üstü kolay montaj ve kalem pille çalışabilme gibi özellikleri ile oldukça sağlıklı ve pratiktir.

    Fotoselli Kumanda Panelleri

    Klozet kullanılan tüm alanlarda, elektrikli ve pilli model alternatifleri ile maksimum hijyen ve pratiklik sağlar.

    3’ü 1 Arada Değişim Seti

    Creavit’in yenilikçi ürünü Değişim Seti ile tüm mekanik gömme rezervuarlar fotoselli hale gelir. Creavit Değişim Seti’nin montajı sırasında duvarlar hiçbir şekilde kırılıp yıkılmaz. Montaj esnasında yalnızca kumanda panelinin ve rezervuarın içerisinde bulunan motorun köprü yerine entegre edilmesi yeterli olur.

    Fotoselli Gömme Rezervuar

    Kullanıma göre su akışını kendi ayarlayan akıllı sistemi sayesinde su ve enerji tasarrufu sağlar, temassız yapısıyla hijyeni maksimuma çıkarır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.