DOLAR 32,4965
EURO 34,7546
ALTIN 2488,322
BIST 9493,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit ’ten tarz sahibi yeni banyo mobilyaları

    Creavit ’ten tarz sahibi yeni banyo mobilyaları
    05.07.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin global banyo markası Creavit, evlerini en yeni banyo trendleriyle yenilemek isteyenler için üç yeni banyo mobilyası serisini ürün gamına ekliyor. 

    Evlerin kalbi diye nitelendirilen banyolar için bütünsel tasarım anlayışıyla ürünler geliştiren Creavit, banyo mobilyası kategorisindeki ürünlerine yeni eklediği; Alinda, Gordion ve Tion ile banyoları estetik ile buluşturmayı hedefliyor.

    Klasik Sevenlerin Tercihi; Alinda

    Modern tasarım ve sadeliğin yeniden yorumlanmasıyla ortaya çıkan Alinda, banyolarında klasik dekorasyonu tercih edenler için tasarlandı. Zamansız görünümü ve her detayında fark edilen estetik duruşuyla Alinda banyolarında sadeliği ve fonksiyonelliği yaşamak isteyenler için tasarlandı. DX Color teknolojisiyle neme ve çizilmeye karşı dayanıklı olan Alinda, uzun süreli bir kullanım vaat ediyor.

    Serinin DX Color beyaz, DX Color antrasit, parlak beyaz, parlak siyah, natürel çam, açık ceviz renk seçenekleri bulunuyor.

    Siyahın Estetiği Gordion

    Gordion, tasarımı ve boyutları sayesinde her banyoya uyum sağlıyor. Kapaklarındaki ahşap görüntüsü banyoya sıcaklık katarken, siyah cam lavabosu ile mekânlarınıza siyahın asaletini modern bir görünümle harmanlayarak sunuyor. Milenyum yüzey ve natural gri çam kaplama görünümüne sahip Gordion, gün ışığına sahip LED lambası ile banyolarınıza estetik bir görünüm kazandırıyor.

    Serinin siyah ve natürel çam renk seçenekleri bulunuyor.

    Küçük Banyoların Yeni Dostu Tion

    Mermer kaplama ve kulpsuz yüzey görünümüyle küçük banyolarda bile mimari estetiğe sahip yaşam alanları yaratılabiliyor.  Gün ışığına sahip LED aynası, mobilya uyumlu lavabosu ve MDF lam dokusuyla Tion ile en dar alanlarda bile estetik bir tasarım vaat ediyor.

    Serinin royal mermer, luanda ve marmol renk seçenekleri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.