DOLAR 32,4709
EURO 34,9366
ALTIN 2436,166
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit, Truva ile banyonuzu fethetmeye geliyor

    Creavit, Truva ile banyonuzu fethetmeye geliyor
    18.02.2021
    A+
    A-

    Creavit, ahşabın en doğal halini ve tasarım yalınlığını bir araya getiren Truva ile banyoları içeriden fethetmeye geliyor! 

    Truva, modern banyolarda samimi bir atmosfer yakalamak isteyenler için tasarlandı. Gövdesinde masif ahşap malzeme kullanılan Truva banyo mobilyası, tasarımı ile bütünleşik entegre yan havlulukları sayesinde, pratik bir çözüm sunuyor. 100 ve 80 cm ölçü alternatifleri bulunan Truva,  masif tezgahı, geniş çekmecesi ve açık alt rafı sayesinde, banyoda kullanışlı saklama alanları yaratıyor. Tasarımında beyaz, antrasit, siyah renk seçenekleri sunulan Truva, Creavit’in uyumlu renklerdeki 5mm ince kenar teknolojisine sahip Ultra lavaboları ile tamamlanıyor. 100 cm’likte 60 cm dikdörtgen formda Ultra lavabo, 80 cm’likte 40 cm kare formda Ultra lavabo kullanılıyor. Çekmece içlerinde kullanılan deri kaplaması ve yine eşlenik renklerde sunulan dokunmatik LED aydınlatmalı aynaları ile Truva, tasarımda ince detaylara önem verenlere sesleniyor. Doğal, yalın ve dayanıklı yapısı ile Truva, banyoya uzun yıllar güzellik katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.