DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit’ten ödüllü çocuk banyosu Ducky

    Creavit’ten ödüllü çocuk banyosu Ducky
    26.05.2021
    A+
    A-

    Creavit tarafından çocukların istekleri ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan ödüllü çocuk banyosu Ducky, sevimli karakterleri ve renkli dünyasıyla eğlenceli banyolar sunuyor.

    Sevimli tasarımı ile çocukların tuvalet eğitimine yardımcı olan Ducky, köşesiz tasarımı ve yere düşme ihtimalini önleyici monoblok lavabosu ile güvenli kullanım sunuyor. Özellikle anaokulu, kreş ve çocuk tuvaleti bulunan alışveriş merkezi, hastane gibi mekanlarda tercih edilen Ducky, ev içi kullanıma da uygun yapısıyla, banyoları çocukların en sevdiği mekanlardan birine dönüştürüyor.

    Çocuklara özel olarak tasarlanan Ducky, bu alanda A’ Design Award ödüllüne sahip ilk banyo olma unvanını taşıyor. Creavit tasarım ekibi tarafından tasarlanan Ducky, Türk tasarımcılarıyla dünya banyo sektöründe Creavit markasını gururla temsil ediyor.

    Ducky çocuk banyosu hakkında daha detaylı bilgiye creavit. com. tr’den ve Creavit satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.