DOLAR 32,5657
EURO 34,7441
ALTIN 2492,136
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CRM Medya, EMITT Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor

    CRM Medya, EMITT Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor
    26.01.2018
    A+
    A-

    CRM Medya, 22’inci EMITT Fuarı’nda, CRM Turizm olarak yer alıyor. Fuar kapsamında turizm sektörüne özel 360 derece medya çözümlerini paylaşan CRM Turizm, bu alanda yakaladığı başarının sırrını 28 Ocak tarihine kadar devam edecek fuar kapsamında ziyaretçileri ve katılımcılarıyla paylaşacak.

    CRM Turizm, turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı’nda, turizm sektörüne özel medya çözümleriyle yer alıyor.

    28 Ocak tarihine kadar sürecek fuar kapsamında CRM Turizm, turizm sektörüne yönelik, değişen reklam yöntemleri ve dijital reklam çözümleri konusunda standı ziyaret eden misafirlerini bilgilendirmeye devam edecek. 360 derece medya çözümleriyle turizm alanında yakaladığı başarının sırrını da fuar ziyaretçileriyle ile paylaşan CRM Turizm, markalarına; reklam, web site yenileme, dijital mecra analizi, SEO hizmeti, kreatif hizmet, video fotoğraf çekimi ve içerik üretimi ile profesyonel sosyal medya hizmetlerini sunuyor.

    CRM Turizm ayrıca hizmet verdiği markalara, modül kurulumu konusunda; santral sistemi kurulumu, online rezervasyon modülü ve personel ekipmanları (pc, kulaklık vb) sunuyor. Satış süreçlerinde ise; tesislere özel satış ekibi, lokalde hizmet veren personel sayesinde anlık aksiyon alabilme, yönlendirme ve kurumsal iletişim kanallarına ulaşmayı sağlıyor. Kalite ve raporlama konusunda ise; müşteri görüşme kaydı, reklam hizmet raporlama, personel değerleme ve denetim hizmetleri veriliyor.
    CRM Grup bünyesinde hizmet veren CRM Turizm; büyük turizm şirketlerine Google Adwords, Twitter, Mobil Uygulamalar, Facebook ile Youtube Reklamları konusunda da 360 derece hizmet veriyor.

    Sektörün gelişimi için sürekli yeni çözüm alternatifleri ile projeler geliştiren CRM Turizm,  TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde EMİTT Fuarı süresince, 7. Hall / B750 adresinde 28 Ocak Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.