DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çukurova Balkon’da bayram havası esiyor

    Çukurova Balkon’da bayram havası esiyor
    13.08.2018
    A+
    A-

    SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da bayram havası estiriyor. Kurban Bayramı boyunca devam edecek kampanya kapsamında; sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, daire tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme fırsatıyla ve yüzde 80 banka kredisi kullanarak Çukurova Balkonlu olmak mümkün. Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipiyle dikkat çeken Çukurova Balkon, hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı sunuyor. Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor.

    İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı ve Kurban Bayramı boyunca devam edecek kampanyayla bayram havası estiriyor. Kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Üstelik konut tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Kalan yüzde 80’lik tutar ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

    Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

    Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipiyle dikkat çeken Çukurova Balkon, ister deniz ve adalar ister orman manzaralı daireleriyle şehrin merkezinde doğayla iç içe yaşama imkanı sunuyor. Projede, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde planlanırken, tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunan Çukurova Balkon’da, 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor.

    Kira garantili daireler

    Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor. Böylelikle yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

    Adalar ve orman manzaralı balkonlar

    Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım imkanı sağladığı gibi aynı zamanda şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında oksijen deposu gibi bir bölgede eşsiz manzara sunuyor. Her cephesinde bölgenin ayrı bir manzarasına açılan Çukurova Balkon, geniş balkon ve teraslarıyla havadar ve ferah bir yaşamın kapılarını açıyor.

    Geniş yeşil alanlar ve iki katlı kapalı sosyal tesis

    Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.