DOLAR 32,5828
EURO 34,796
ALTIN 2510,035
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cumhuriyet’in Kelebeğinden 29 Ekim’de 29 mağaza

    Cumhuriyet’in Kelebeğinden 29 Ekim’de 29 mağaza
    27.10.2020
    A+
    A-

    Bundan tam 85 yıl önce Atatürk’ün imzası ile ilk fabrikası kurulan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet’in 97. yılını kutlayacağımız 29 Ekim’i bu yıl açtığı 29 yeni mağaza ile taçlandırıyor.

    Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan, 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla, İstanbul Haliç’te ilk fabrikası kurulan Kelebek, Cumhuriyet’in 97. yılını bu yılda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açtığı 29 mağaza ile kutlayacak.

    Yurt dışında 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve yurt içinde 130’dan fazla mağazaya sahip olan Kelebek Mobilya, 29 Ekim günü Adana, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Mardin, Mersin, Tekirdağ’da açacağı 29 mağazada ortalama 5 personel ile yaklaşık olarak 150 kişiyi istihdam edecek. Yeni mağazalarla da tüm müşterilerine ücretsiz iç mimari hizmeti sunacak olan kuruluş,  bu desteği müşterilerinin tercihine göre fiziksel mağazalarında ya da canlı Whatsapp hattı üzerinden sağlayacak. Öte yandan yaşam alanlarını Kelebek Mobilya ile tasarlamak isteyen tüketiciler, kendilerine en yakın lokasyonda bulunan Kelebek mağazalarını arayarak randevu oluşturabilecek ve belirledikleri zaman diliminde randevu alınan mağaza sadece o müşteriye hizmet verecek.

    Türkiye’nin ilk modüler mobilya markası olmanın azmini ve bir Cumhuriyet kuruluşu olmanın gururunu yaşayan Kelebek Mobilya, önümüzdeki yıl 35 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.