DOLAR 32,5947
EURO 34,8182
ALTIN 2411,283
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CVK Park Bosphorus Hotel’e yeni otel müdürü

    CVK Park Bosphorus Hotel’e yeni otel müdürü
    09.03.2021
    A+
    A-

    İstanbul’un kalbinde konumlanan ve fark yaratan hizmet anlayışıyla şehrin çekim merkezi haline gelen CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Otel Müdürlüğü görevine, farklı pozisyonlardaki tecrübesi ve vizyonuyla dikkat çeken Taha İlker Güneş getirildi.

     

     

    Misafirlerine lüks ve konforu birleştiren bir konaklama deneyimi sunan, ayrıcalıklı konumu ile toplantıların ve organizasyonların da vazgeçilmez adreslerinden olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Otel Müdürlüğü koltuğuna deneyimli isim Taha İlker Güneş getirildi.

    CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul bünyesinde, çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Taha İlker Güneş, 2013’ten beri de otelin Finans Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Güneş, Şubat ayı itibarıyla CVK Park Bosphorus’ta Otel Müdürü olarak kariyerine devam ediyor.

     

    Taha İlker Güneş kimdir?

    İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun olan Taha İlker Güneş, 2008 yılında CVK Grup’un madencilik şirketi CVK Maden İşletmeleri’nde Marka Yöneticisi olarak göreve başladı. Bu kapsamda grubun Pozantı/Adana İşletmesi dahilinde Krom Cevheri Fabrikası’nın yatırım süreçlerinin tamamlanmasının akabinde, üretim süreçlerinin takibini yürüttü. Güneş, 2009 yılında kıdemli marka yöneticiliğine yükselerek 2013’e kadar CVK Maden İşletmeleri’nin genel müdürlük ve yönetim kurulu makamlarına bağlı olarak çalışmalarını sürdürdü. 2013 yılından bu yana da CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Finans Direktörü olarak görevine devam etti. Güneş, 2021 Şubat ayı itibariyle Otel Müdürlüğü görevine devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.