DOLAR 32,5834
EURO 34,7967
ALTIN 2507,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Da Vinci’den çocuklara “Fotoğrafçılık Eğitimi” veren program

    Da Vinci’den çocuklara “Fotoğrafçılık Eğitimi” veren program
    16.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın Snapshot Fotoğrafçılık Programı ile çocuklar bu ay, ünlü aktör Delmar Abuzeid’ın Snapshot ekibine katılarak her bölümünde fotoğraf çekmenin inceliklerini öğrenecekler. Evcil hayvan resimlerinden, ışıltılı fotoğraflara kadar çektikleri tüm resimleri büyük bir dijital ekranda inceleyen çocuklara tüm program boyunca profesyonel fotoğrafçılar yardımcı olacak.

    100’den fazla ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü eğitim içerikleri ile tanınan Da Vinci’nin Snapshot programıyla, çocukların fotoğrafçılık konusundaki becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, televizyonlarının başında aileleri ile beraber eğlenerek öğrenmeleri hedefleniyor.

    Her Perşembe günü 16.30’da Da Vinci Televizyon Kanalı’nda yayınlanacak Snaphot’ta çocuklara bir fotoğrafa nasıl odaklanılır, nasıl kadraj oluşturulur, en doğru zamanlama nasıl ayarlanır, aksesuarlar ve kostümleri kullanarak öz çekim sanatında nasıl ustalaşılır gibi birbirinden önemli fotoğrafçılık bilgileri anlatılacak. Çocuklar fotoğrafçılığı trambolinde zıplarken, su parkında sıçrayan suları çekerken veya botanik bahçelerinde rengarenk çiçeklere yakından çekim uygularken birbirinden eğlenceli oyun alanlarında öğrenecekler.

    Aileler Snapshot programına, aynı zamanda çocuklara istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerine imkan sunan Da Vinci Kids Mobil Uygulaması’ndan da erişebiliyorlar. Da Vinci Kids uygulaması, Apple Store ve Google Play Store’den tüm tablet ve mobil telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.