DOLAR 32,3783
EURO 34,5794
ALTIN 2385,142
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daikin Türkiye servis toplantılarıyla yeni döneme hazırlanıyor

    Daikin Türkiye servis toplantılarıyla yeni döneme hazırlanıyor

    Kuruluşunun 100’ncü yılını kutlayan Daikin, yeni mali yılı öncesi Türkiye geneline yayılmış servis temsilcileriyle 8 bölgede bir araya geldi. Hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve ekip ruhunu güçlendirmek amacıyla düzenlediği, sırasıyla Diyarbakır, Adana, İzmir, Ankara, Ordu, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası ve Antalya’da gerçekleştirilen 8 ayrı buluşmaya 633 servis temsilcisi katıldı. Mottosu, “Geleceği Birlikte Şekillendiriyoruz” olarak belirlenen ve 2023 yılının değerlendirmesinin yapıldığı etkinlikte, 2024 yılının beklentilerinin yanı sıra hizmet kalitesini artıracak dijitalleşme yolculuğu da paylaşıldı. Büyük bir coşkuyla geçen buluşmalarda Daikin Türkiye ile uzun yıllardır çalışan servislere de başarı ödülleri takdim edildi. 

    Kuruluşunun 100’ncü yaşını yılını kutlayan Daikin, düzenlediği 8 ayrı buluşmayla, ülke geneline yayılmış servisleriyle 1 Nisan itibariyle başlayan 2024 mali yılı öncesi bir araya geldi. Diyarbakır, Adana, İzmir, Ankara, Ordu, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası ve Antalya’da gerçekleştirilen ve toplam 633 servis temsilcisinin katıldığı buluşmalar büyük coşkuyla geçti. Daha iyi servis hizmeti vermek için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu buluşmaların mottosu ise “Geleceği Birlikte Şekillendiriyoruz” olarak belirlendi. 2023 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantılarda 2024 yılı beklentileri de paylaşıldı. Buluşmaların ana temalarından biri de, servis kalitesini artırmak için hayata geçirilen dijitalleşme yolculuğunun katılımcılarla paylaşılması oldu. Ekip ruhunu derinleştirmeyi amaçlayan buluşmalarda Daikin Türkiye ile uzun yıllardır çalışan servislere başarı ödülleri de takdim edildi.

    Daikin Türkiye üst yönetiminin de katıldığı toplantılar ile ilgili değerlendirmede bulunan Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Gülsaran: “Yeni döneme hazırlanırken bu doğrultuda 8 bölgede 633 servis temsilcimizle bir araya geldik. Geçmiş dönemdeki başarılarımızı kutlarken, 2024 mali yılımızda da bu başarıyı sürdürülebilir kılmak adına vizyonumuzu paylaştık. Tüketicilerimizle sahada birebir iletişimde olan ve onların beklentilerini en üst düzeyde karşılamak üzere büyük bir gayretle çalışan servislerimize de bu memnuniyeti sürdürülebilir kılmaları adına büyük bir önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde Marketing Türkiye tarafından verilen ALFA Awards ve Şikayetvar tarafından verilen A.C.E Awards gibi müşteri deneyimi de dahil olmak üzere bir çok ödüle layık görüldük. Önümüzdeki dönemde de müşteri memnuniyetini başarılı bir şekilde sürdürmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.