DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daikin VAM-J ile iç ortam hava kaliteniz yükselecek

    Daikin VAM-J ile iç ortam hava kaliteniz yükselecek

     

    Konutlarda ve ticari alanlarda taze hava sağlamaya yönelik çok sayıda çözüm sunan Daikin, kullanıcıların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda geliştirdiği VAM-J ısı geri kazanımlı havalandırma cihazı ile benzerlerine göre fark yaratıyor. Isıtma ve soğutma özelliklerinin yanı sıra nem kazanımıyla enerji tasarruflu havalandırma yapan Daikin VAM-J, ofis, mağaza ve restoran gibi ticari kullanım alanları için efektif bir çözüm olarak öne çıkıyor.

     

    İklimlendirme sektörünün ezber bozan markası Daikin, sadece geniş ürün gamıyla değil, konfor sağlayan gelişmiş teknolojik ürünleriyle de fark yaratmaya devam ediyor. Markanın iç ortam havasını ısıtma, soğutma ve nem geri kazanımıyla enerji tasarruflu havalandırma yapan ürünü VAM-J serisi ‘ısı geri kazanımlı havalandırma cihazı’ bu alandaki standartları üst düzeye çıkarıyor. VAM-J serisinin yeni elmas şekilli ısı eşanjörü yüzde 85’e varan yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Bu sayede yüksek enerji verimliliği elde edilirken, konfor seviyesi de en üst noktaya taşınıyor. Yüksek verimli ısı değişiminin yanı sıra nem değişimi de yapıyor. Selülozik eşanjöre sahip VAM-J serisi cihazlar yeni geliştirilen DC fan motoruyla kullanıcının tasarrufunu artırıyor. Ayrıca kablolu kumanda üzerinden cihaz dışı statik basınç değiştirebilme özelliği sayesinde hava debisinin optimizasyonu sağlanabiliyor.

     

    KOLAY MONTAJLA ZAMAN TASARRUFU

    Mağaza, restoran ve ofisler için yüksek kaliteli taze hava sağlayan Daikin VAM-J serisi, opsiyonel olarak üründe yer alan CO2 sensörü ile iç ortam hava kalitesini sürekli kontrol ederek enerji kayıplarını minimum seviyeye indiriyor. Dış ortam sıcaklığının iç ortam sıcaklığından düşük olduğu gecelerde ‘free cooling-serbest soğutma’ yani bedelsiz soğutma yapabilen VAM-J serisi, bağımsız kullanılabildiği gibi ısıtma ve soğutma sağlayan tüm Daikin VRV sistemlerine kolayca entegre edilebiliyor. Ayrıca opsiyonel olarak sağlanabilen ince toz filtreleri (M6, F7, F8 filtre sınıfları) ile yüksek verimli toz toplama işlevini de yerine getiriyor. Ürünün bütün bu özellikleri kullanıcıya eksiksiz taze hava çözümü sunuyor. VAM-J serisi üstün özelliklerinin yanı sıra kısa montaj süresiyle de dikkat çekiyor. Ürünün nominal hava debisinin kolayca ayarlanabilmesi ve klasik kuruluma kıyasla damper gerektirmemesi kullanıcılara zamandan tasarruf sağlıyor. Drenaj borusuna gerek duymayan ürün, Daikin tarafından temin edilen VAM/VKM ya da elektrikli ısıtıcılarla düşük dış ortam ısısında daha yüksek konfora erişme fırsatı yaratıyor. VAM-J serisi, üstün VRV IV teknolojisinin de sahip olduğu merkezi kontrol sistemlerine sahip olduğu için cihazın çalışmasının kolayca görüntülenmesine ve takip edilmesine olanak veriyor.  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.