DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss Bursa Bayisi Beyz Elektronik’in yeni ofisi Bursa’da açıldı

    Danfoss Bursa Bayisi Beyz Elektronik’in yeni ofisi Bursa’da açıldı

    Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünyanın lider markası Danfoss’un Çorlu ve Bursa’da bayisi bulunan Beyz Elektronik’in yeni ofisi Bursa Nilüfer’de açıldı.

    Beyz Elektronik tarafından işletilecek motor kontrol sistemleri bayisinin açılışı Danfoss TMA(Türkiye, Orta Doğu, Afrika) Bölge Başkanı Levent Taşkın ve Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören’in katılımıyla gerçekleşti.

    Dünyanın lider ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri markası Danfoss’un güçlü bayilerinden biri olan Beyz Elektronik yeni ofis binasının açılışını yaptı. Bursa’nın Nilüfer bölgesinde açılışı yapılan yeni ofis motor kontrol sistemleri alanında hizmet verecek.

    Türkiye’nin Danfoss dünyası içerisinde çok önemli bir konumda olduğunu aktaran Danfoss TMA Bölge Başkanı Levent Taşkın sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizin elde ettiği başarılı performans ve hızlı büyüme sonucunda Türkiye 2014 yılında Danfoss Grup içerisinde tek başına bir bölge olarak yeniden yapılandı. Elde ettiğimiz bu başarının ardından her yıl yaklaşlık %20’lik bir büyüme performansıyla yakaladığımız bu başarıyı pekiştirdik. Bayilerimizden aldığımız güç, onların özverili ve başarılı çalışmalarıyla birlikte Türkiye olarak Danfoss içerisindeki başarılarımıza emin adımlarla devam edeceğiz.”

    Sektörün öncü ve lider firması olarak her zaman fark yaratan işlere imza attıklarını belirten Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören; “İş ortaklarımızla, bayilerimizle ve genel merkezimizde çalışan arkadaşlarımızın birbirleriyle uyumlu ve güçlü çalışmaları ile birlikte sektörde fark yaratan işlere imza atıyor, katma değer yaratıyoruz.” dedi.

    Drives Ürünleri Öne Çıkıyor
    Uzmanlaşmış satış ve satış sonrası ekibiyle Danfoss’un önemli bayilerinden biri olan Beyz Elektronik Bursa’da açılan yeni ofisinde Drives ürünlerini ön plana çıkartıyor.
    Yüksek korma sınıflı, toza ve neme karşı korumalı 50° sıcaklık avantajlı Drives ürünlerinin yanı sıra motor kontrol sistemlerine ait tüm ürünleri de bulmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.