DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Davut Karaçak: Loda Mobilya’dan alınan sadece bir ürün değil, her adımı incelikle düşünülmüş bir deneyimdir

    Davut Karaçak: Loda Mobilya’dan alınan sadece bir ürün değil, her adımı incelikle düşünülmüş bir deneyimdir
    17.12.2019
    A+
    A-

    Global strateji ve kuralların geçerli olduğu modern iletişim yaklaşımlarında ‘Satış sonrası hizmetler ve güçlü tasarım anlayışı’ sadece rekabet avantajı sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda müşteri sadakati sağlayarak karar verme mekanizmalarını etkiliyor ve güçlü bir ekosistem fonksiyonuna dönüşüyor.

    Dönüşüme uğrayan kurallar ve koşullar karşısında yenilikçi bir bakış açısıyla hareket eden Loda Mobilya, sunduğu kişisel yönü kuvvetli tasarımlar ve satış sonrası hizmetlerle yeni nesil satın alma alışkanlıklarında fark yaratıyor. Bu konuda rakiplerinden farklı ve yenilikçi bir hizmet anlayışı oluşturduklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

    Biz sadece mobilya değil, yeni yaşam formları üretiyoruz

    Tasarımın Türk mobilyacılığının global alanda görünür olmasını sağlayacak en önemli parametre olduğuna dikkat çeken Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, kendi markalarının bu konu üzerinde çok titiz bir çalışma stili ve anlayışı benimsediklerini söyledi. Loda Mobilya olarak tasarımı bir ifade biçimi, kendini yansıtma yolu olarak gördüklerini dile getiren Karaçak; “Bir mobilyadan çok daha fazlasını sunuyoruz. Benimsediğimiz dizayn dili kullanıcılarımızın kendilerini rahatlıkla yansıtabilecekleri koleksiyonlara imza atıyor ve bir yaşam tarzı sunuyoruz. Bu noktada işine aşkla bağlı yerli ve yabancı dizaynerlar ile çalışıyor,  denenmemişi deniyor, özgün ve özgür bir yaşam alanı fikriyle çağın dinamiklerini yansıtan tasarımlara hayat veriyoruz. Bu durumu diğerlerinden ayıran bir argüman olarak kabul etmemizin en önemli sebebi ise tasarımı bir hikaye anlatmak olarak kabul etmemizdir. Bunun için her zaman sınırların dışına çıkmayı ve ezber bozmayı, geniş ürün portföyümüzle bir evin tüm ihtiyaçları karşılamak için ulaşabilir olmayı hedefliyoruz. Hız kesmeden devam eden ARGE çalışmalarımızla sektördeki yeniliklere öncülük etmeyi sürdürüyoruz” dedi.

    Kişisellik ve özelleştirilebilir olmak en önemli argümanımız

    Loda Mobilya’nın üretim anlayışında kişiselliğin belirleyici bir rol üstlendiğini vurgulayan Davut Karaçak; “Gelişen dünyanın değişen beklentilerini karşılamak için biz de değişiyor ve her zaman yeniliklerin izini sürüyoruz. Bu amaçla artık tüm dünyadaki iş kollarını domine eden inovasyon ve otomasyon sistemlerini kendi işimize entegre ediyor ve üretimden dağıtıma kadar uzanan güçlü bir holistik yapı oluşturuyoruz. Fabrikamızın modernize edilmiş alt yapısı ile üretim süreçlerimizde otomasyon teknolojilerini kullanarak, kısa zamanda standart ürünlerin dışında müşterilerimizin talebine göre özel ölçülü mobilya üretimi yapıyoruz.  Bizi farklı bir noktada konumlandıran en önemli imzaların başında kalitemiz ve birinci sınıf işçiliğimiz geliyor. Yolculuğumuzda rehber kabul ettiğimiz tasarım anlayışımızın bir gereği olarak her zaman yüksek kalite standartlarını benimsiyoruz. Seçtiğimiz birinci sınıf kumaşları aynı titizlik ve özenle işçiliğimize yansıtıyor, sunduğumuz mobilyalarla çizgi üstü, lüks ve rafine alternatifler yaratıyoruz” dedi.

    Satış sonrası hizmetlerle sürprizlere yer yok

    Modern pazarlama stratejilerinin en önemli adımını satış sonrası hizmetlerin oluşturduğunu dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Günümüzde tüketicilerin satın alma alışkanlıklarını değiştiren birçok faktör söz konusudur. Bunların başında güvene dayalı organik marka sadakati gelmektedir. Bu noktada mevcut pazar koşullarında markaların var olabilmesi, güven duygusunu pekiştirebilmesi ve marka bağlılığını sağlayabilmesi için kaliteli ürün sunmaktan çok daha fazlasını yapması gerekir Loda Mobilya’da satış sonrası hizmetler; ürünün kullanım süresince ortaya çıkabilecek olası ve beklenmedik her türlü sorunun tespitine ve çözümüne yöneliktir. Hizmet anlayışımız; ürünün kurulumundan tamirine, bakımından iyileştirilmesine, garantiden müşterilerin tüm beklenti ve şikayetlere kadar birçok faaliyeti kapsar. Satış sonrası hizmetler; kaliteli, hızlı, efektif ve çözüm odaklı olacak şekilde yürütülür” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.