DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decleor Institute artık Nişantaşı Citys’de

    Decleor Institute artık Nişantaşı Citys’de
    04.04.2017
    A+
    A-

    Fransa’dan sonra dünyadaki ilk Decleor Institute, İstanbul’da Nişantaşı City’s‘de…

    Gücünü doğanın sunduğu esansiyel yağlardan alan Decléor, Fransa’dan sonra dünyada ilk kez Türkiye’de Decléor Institute olarak hizmet vermeye başladı.
    Decléor, en etkili bitkileri ve yağları seçmedeki titizliği ile 1974’te yoğun bir uzmanlık sonucunda yaratıldı. Yıllar içerisinde en kaliteli esansiyel yağ üreticileri ile güçlü ilişkiler kurarak sürecin her aşamasını en doğru koşullarda geliştirdi. Bitki özlerine en uygun damıtma sürecini seçerek yüksek konsantrasyon ve kalitedeki öz yağların garantisini veren Decléor, damıtma metodunda esas olan saflığı ve bütünlüğü korur.
    Renklendirici ya da koruyucu madde içermeyen, günlük kullanıma uygun olan ürünler, esansiyel yağların mikrop öldürücü ve antiseptik özellikleri sayesinde cildin sağlıkla ışıldamasını sağlar. Klasik bir serum, jel kıvamına dönüşen maddeler ve etken bileşenler ile suyun karışımından oluşurken, Decléor su ve benzeri maddeler olmadan sadece esansiyel bitki yağlarının doğal antioksidan E vitamini ile bileşiminden oluşur.
    Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Decléor Institute’da, profesyonel estetisyenler tarafından aromaterapinin faydaları ve ürünlerin kullanımı hakkında bilgi verilirken, eşsiz aromaterapi yüz ve vücut bakım ritüelleri uygulanacak.
    Cilt, Beden ve Zihin bütünlüğü…
    Stres ve şehir kirliliğine karşı, Decléor’un kişiye özel ritüelleri cilt, beden ve zihnin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Her bir ritüel 7 adımdan oluşuyor. Sürekli olarak cilt ışık ile doluyor, beden yeniden şarj ediliyor ve duygular dengeleniyor, zihin tazeleniyor.
    Cilt bakım paketleri, vücut bakım paketleri, cilt bakım ritüelleri, kişiye özel vücut bakım ritüelleri, ekspres ritüeller ve paket bakımlar olarak Decléor’un eşsiz aromaterapi bakım ritüellerini deneyimlemek ve esansiyel yağların etkileyici dünyası ile tanışmak için sizleri Decléor Institute”a bekliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.