DOLAR 32,3096
EURO 35,06
ALTIN 2278,504
BIST 8961,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita Seramik’in Pazarlama Müdürü Duygu Yılmaz oldu

    Decovita Seramik’in Pazarlama Müdürü Duygu Yılmaz oldu

    Geçtiğimiz yıl son teknolojiyle kurulan fabrikasında başladığı sırlı porselen seramik üretimiyle ithalatçı kimliğinden ihracat yapan bir firma konumuna geçen Decovita Seramik, organizasyon yapısını güçlendiren önemli adımlar atıyor. Bu hedef doğrultusunda, kariyerini seramik sektöründe sürdüren Duygu Yılmaz, Pazarlama Müdürü olarak Decovita ailesine katıldı.

    Seramik sektöründe trendleri belirleyen tasarımları, baskı – renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Decovita, yurt içi ve yurt dışı hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını güçlendiriyor. Son olarak, iş hayatını seramik sektöründe sürdüren Duygu Yılmaz, Decovita Seramik Pazarlama Müdürü olarak çalışmalarına başladı.
    Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Duygu Yılmaz, dünyada en iyi işletme eğitimi veren 10 okul arasında yer alan IE Business School’da MBA eğitimi aldı. 2009 yılında Eczacıbaşı Villeroy & Boch’da Kategori Yönetimi Birimi’nde profesyonel iş hayatına başlayan Yılmaz, iki yıl sonra Seranit & Serra’da Pazarlama Müdürlüğü görevini üstlendi. 2012 yılında Övgü Şirketler Grubu’nda İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştıktan sonra seramik sektörüne dönüş yaptı. Yılmaz, Decovita Seramik’te görev almadan önce üç yıl boyunca Kale Grup’ta Ürün Müdürü olarak kariyerini sürdürdü.
    Duygu Yılmaz aynı zamanda, bilişim sektöründe daha fazla kadın istihdam edilmesi için çalışmalar yürüten CEPIS’te (Council of European Professional Informatics Societies / Avrupa Profesyonel Bilişim Dernekleri Konseyi) Türkiye Kadın Delegesi olarak görev alıyor.

    Decovita Seramik hakkında:
    Decovita Seramik, kaliteli seramik üretimini, dünyanın dört bir noktasından çıkarılan 1862 çeşit doğal taş deseninden elde edilen şık görünüm ile sunmaktadır. 2004 yılında kurulan Decovita Seramik ilk dönemlerinde, dünyanın önde gelen seramik şirketlerinin temsilciliğini yürütmüş; ayrıca Uzakdoğu’daki üstün teknolojik altyapıya sahip fabrikalarda, Decovita markasıyla OEM üretimi yaptırmıştır. İthalat yapan bir firmadan, üreten ve ihracat yapan bir firma konumuna geçme kararı alan Decovita Seramik, 2016 yılında Bilecik ilindeki Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu fabrikada sırlı porselen seramik üretimine başlamıştır. İlk etapta yıllık dört milyon metrekare yer ve duvar seramiği üretmeyi hedefleyen Decovita Seramik, baskı – renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve çizilmelere / kimyasallara dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. Merkezi İstanbul Kayaşehir’de bulunan Decovita Seramik, tüm Türkiye’ye yayılan bayi ağı ve internet sitesi üzerinden sipariş imkanıyla lüks segmentteki ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile tüketicileriyle buluşturmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.