DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Değerli eşyalarınız Kale Kilit ile güvende

    Değerli eşyalarınız Kale Kilit ile güvende
    22.02.2022
    A+
    A-

    Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük “entegre güvenlik şirketi” olan Kale Endüstri Holding’in bünyesinde faaliyet gösteren Kale Kilit, üstün güvenlik sağlayan ürün ve çözümleri ile değerli eşyaları koruma altına alarak kötü niyetli girişimlere fırsat vermiyor. Lüks serisi ve ev tipi kasa modelleriyle güvenlik açıklarının önüne geçerek kullanıcılarına yüksek koruma sağlıyor.

    ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar birçok çözümü bir arada sunan Kale Kilit’in art niyetli girişimler karşısında kolay açılamamasıyla öne çıkan kasa modelleri, kıymetli eşyaları güvende tutuyor. Türk Standartları Enstitüsü tarafından hırsızlığa karşı direnci test edilerek onaylanan Kale Çelik Kasa modelleri; zorlamalara karşı uzun süre direnç gösteriyor.

    Şık tasarımı ve geniş hacmi ile Lüks serisi

    Hırsızlık, gasp ya da yangın gibi durumlara karşı kıymetli eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayan Kale Çelik Kasa modelleri, 9 ve 12 adet döner saat mekanizmalı iki farklı kasadan oluşan Lüks serisi ile dikkat çekiyor. Şık tasarımı ve geniş iç hacmi ile sadece kıymetli evrakların değil mücevher, takı ve saat gibi değerli eşyaların da muhafaza edilebildiği Lüks Kasa serisi, kasa içerisinde yer alan 9 veya 12 adet saat mekanizması, geniş çekmeceleri, 4 yönde kilitlenebilen toplam 12 adet sürgüsü ve 360 kg’lık ağırlığı ile üst düzey koruma sağlıyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip Lüks Seri Kale çelik kasalar iki yıl garanti güvencesiyle satışa sunuluyor.

     

    Küçük, hafif ve farklı renk seçenekleri ile ev tipi kasalar

    Değerli eşyalarını evlerinde saklamayı tercih eden tüketiciler ev tipi kasalara yöneliyor. Farklı boyut seçenekleriyle öne çıkan Kale Çelik Kasa’nın ev tipi kasa modelleri küçük ve hafif olması nedeniyle başta konutlar olmak üzere otel ve ofis kullanımlarında da tercih ediliyor. Sıcak renk tonlarıyla her ortamın dekorasyonuna uyum sağlayan ev tipi kasalar, kullanım kolaylığı ve kapladıkları alan sayesinde hızlıca ulaşılabilecek günlük eşyaları güvenle saklıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.