DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dehşan Ertürk, istegelsin’in yeni CEO’su oldu

    Dehşan Ertürk, istegelsin’in yeni CEO’su oldu
    29.04.2022
    A+
    A-

    Yıldız Ventures COO ve istegelsin Chief Commercial Officer olarak görev yapan Dehşan Ertürk, istegelsin’in yeni CEO’su oldu.

    Online süpermarket alışverişinin hesaplı ve akıllı adresi olma vizyonu ve kullanıcılarının hayatını kolaylaştırma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren istegelsin’in yeni CEO’su Dehşan Ertürk oldu.

    Dehşan Ertürk, 1997 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olduktan sonra 2001 yılında New York Şehir Üniversitesi Baruch Koleji’nde İşletme alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

    Kariyerine hızlı tüketim sektöründe başlayan Ertürk, Amerika Birleşik Devletleri’nde danışmanlık ve pazar araştırma tecrübeleri de edinmiş ve Türkiye’ye dönerek Ülker’de çalışmıştır.

    2006 – 2016 yılları arasında Türkiye’de telekom sektöründe üst düzey yöneticilik rolleri üstlenen Ertürk, 2014-2016 yılları arasında, Avea, Türk Telekom ve TTNET şirketleri tek çatı altında toplanırken Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüterek , bütünsel müşteri deneyiminin yeniden tanımlanmasına ve pazarlama faaliyetlerinin birleşmesine liderlik etmiştir.

    Yıldız Holding ailesine 2020 yılında katılan Ertürk, istegelsin CEO’su olarak atanmadan önce Yıldız Ventures COO’su olarak çalışmaktaydı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.