DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekar Kıyıbahçe’de 6. Etap teslim edildi

    Dekar Kıyıbahçe’de 6. Etap teslim edildi
    26.08.2022
    A+
    A-

     

     Türkiye’de geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile öne çıkan gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı’nın Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Dekar Kıyıbahçe projesinin 6’ncı etabında teslimler tamamlandı.

    Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy-Ömerli’de inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 6’ncı etapta teslimler tamamlandı.

    İstanbul’da bahçeli ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri yer alıyor. Dekar Kıyıbahçe, taahhüt edildiği üzere Ekim ayının sonunda teslim edilecek son etabı ile birlikte tamamlanmış olacak.

    Dekar Kıyıbahçe, Doğa ile İç İçe Bir Yaşam Sunuyor

    Doğayla iç içe, bahçeli yaşamın önemini fark eden herkesin yoğun ilgi gösterdiği Dekar Kıyıbahçe, ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli’de, FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklığı, Anadolu yakasındaki iş merkezlerine ve hava alanlarına yakınlığı ile şehir hayatından kopmadan, doğanın içerisinde bir yaşam sunuyor. 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks evin yer aldığı Dekar Kıyıbahçe’de konutların metrekaresi 141 m² ve 200 m² arasında değişiyor. Tüm evlerin 40 m² ile 200 m² arasında değişen bahçeleri ve biyolojik gölete kıyısı bulunuyor. Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayatı ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.