DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda 2020’nin rengi klasik maviye yer açın

    Dekorasyonda 2020’nin rengi klasik maviye yer açın
    21.01.2020
    A+
    A-

    Dünya çapındaki renk otoritesi Pantone, 2020’nin rengini klasik mavi olarak açıkladı.  Dekorasyonda sakinlik, huzur ve güvenle ilişkilendirilen klasik mavi, Günsan’ın anahtar tasarımlarıyla yaşam alanlarına taşınıyor.

     

    2020’nin rengi klasik mavi (Classic Blue) oldu. Bazıları için çok iddialı bir renk olarak nitelendirilse de klasik mavi gökyüzünü çağrıştıran tonu ile huzur, güven ve sakinleşmeyi vaat ediyor. Yapacağınız küçük dokunuşlar ve değişikliklerle ofis ya da yaşam alanı dekorasyonunda klasik maviye yer açmak mümkün. 2020’nin dekorasyon trendlerini takip edenlere Pantone mavisini anahtar ve prizlerde kullanmayı öneren Günsan Elektrik, 2 farklı tasarımıyla klasik mavinin en trend tonunu duvarlara taşıyor.

     

    Rahatlık ve huzurun rengini duvarlarınızda deneyin

    Yılın en rahatlatıcı rengi kabul edilen klasik mavi Günsan’ın Eqona serisinde hayat buluyor. Anahtar ve prizler için tasarlanan klasik mavi çerçeve, dekorasyonda kullanılan tüm anahtar ve prizleri 2020’nin rengine dönüştürüyor. İlhamını doğanın gerçek malzemelerinden alan Radius Elements serisinde yer alan Pastel Blue anahtar ise plexi kaplamasıyla alacakaranlıkta gökyüzünün aldığı rengi duvarlara taşıyarak, dekorasyonda detayların ne kadar etkili olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.