DOLAR 32,5489
EURO 34,8855
ALTIN 2430,471
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda otantik detaylara yer açın

    Dekorasyonda otantik detaylara yer açın
    08.08.2020
    A+
    A-

    Dekorasyonda detaylar ana öğeler kadar önemlidir. Tarzınızı yansıtacak ve tamamlayacak anahtar ve priz tasarımlarıyla fark yaratan Günsan, Authentic koleksiyonu ile her zevke ve her mekana uygun elegant çözümler sunuyor. Ulaşılabilir lüksü ve tasarımı harmanlayan Authentic koleksiyonu ile yaşam alanlarınıza farklı bir boyut katabilirsiniz.

     

    Dekorasyonda detayların da stilinizi ve tercihlerinizi yansıtması önemlidir. Çünkü mükemmellik ayrıntılarda gizlidir. Yaşam alanlarında kullanılan anahtar ve prizler de dekorasyona farklı bir boyut katacak detayların başında gelir. Yenilikçi ve şık tasarımlarıyla fark yaratan Günsan, Authentic koleksiyonu ile ahşabın sıcaklığını, taşın asaletini ve siyahın zamansız duruşunu yaşam alanlarına taşıyor.

     

    Dekorasyona otantik dokunuşu

    Yaşam alanlarında ahşabın sıcaklığından vazgeçemeyenler için Kiraz, Venge, Ceviz ve Sonomo, metalin şık ve göz alıcı görünümünü sevenler için Cupric, doğal taş görünümünde sıcak ve şık bir doku sunan Rosa ve Flav ve siyahın asaletini taşıyan Black Carbon ve Black Scratch bu koleksiyonun başlıca modelleri olarak öne çıkıyor. Günsan’ın farklı zevklere hitap eden Eqona, Radius, Visage ve Modüler serilerinin formlarında; değişik renk, doku ve desen alternatifleri içeren Authentic koleksiyonu, dekorasyon stiliniz ne olursa olsun, zevkinizi dekorasyonunuza yansıtarak, seçkin bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacak.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.