DOLAR 32,6001
EURO 34,8041
ALTIN 2503,309
BIST 9477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Deli Aşk’ M1 Adana AVM’de hemşehrileri ile buluştu

    ‘Deli Aşk’ M1 Adana AVM’de hemşehrileri ile buluştu
    21.03.2017
    A+
    A-

    Daha fazla marka ve daha fazla çeşitle Adanalıların cazibe merkezi olmaya devam eden M1 Adana AVM, ses getiren oyuncu kadrosuyla vizyona giren Deli Aşk filminin galasına ev sahipliği yaptı.

    Açıldığı günden bu yana, gerçekleştirdiği ilklerle Adana’nın cazibe merkezi haline dönüşen M1 Adana AVM, Deli Aşk filminin oyuncularını ağırladı.

    Ekrem isimli Maraş dondurmacısının sevdiği kızın kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu eden filminin galası, M1 Adana AVM’de yapıldı. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın yapımcılığını, Murat Dündar ile Murat Emre Kaman’ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncuları, M1 Adana AVM misafirleriyle bir araya gelirken sinemaseverlerle özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Filmin başrol oyuncusu Emrah Kaman, filmde Maraş dondurmacısı Ekrem’i canlandırdığını belirterek, “Sevdiği kızı Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde çalışan bir Amerikalı F-16 pilotu elinden alıyor. Bu maceralar anlatılıyor. Tepkiler çok iyi, çok gülüyorlar. Bundan daha kıymetli bir şey olamaz” diye konuştu.

    M1 Adana AVM, yenilenen yüzüyle bölgeye yeni standartlar getirirken düzenlediği sergiler, konserler, imza günleri, açıkhava sinema etkinlikleri ve sportif organizasyonlarla Adana’nın çekim merkezi olmaya devam ediyor.

    M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA
    2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 107 mağaza, 77.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 17 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2’lik sinema alanı, 1.600 m2’lik yiyecek – içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor. Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.