DOLAR 32,5448
EURO 34,9175
ALTIN 2421,133
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deliha 2 İzmir’e geliyor

    Deliha 2 İzmir’e geliyor
    10.01.2018
    A+
    A-

    Yapımcılığını BKM filmin gerçekleştirdiği, Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Aksel Bonfil ve Eda Ece ile paylaştığı “ Deliha 2 ” filminin İzmir Galası ‘’Optimum’’ da gerçekleştirilecek. Başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek olan gala öncesinde, oyuncular Optimum’ da sevenleri ile buluşacak.

    BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrollerini oynadığı, ‘’Deliha 2’’ filmi, tam kadro ekibi ile Optimum’ da ziyaretçilerle buluşacak. Büyük ilgi gören ilk film sonrası merakla beklenen ‘’Delihan 2’’ yine sinemaseverleri kahkahaya boğacak. 13 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’ da seyirci ile buluşacak olan Deliha ekibi, saat 16.30 ‘da ise filmlerini Cinemaximum salonlarında İzmirliler ile birlikte izleyecek.

    ‘’Deliha 2’’ Bol Kahkaha Vaat Ediyor

    Sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören “Deliha 2” filmi, izleyenlere yine bol kahkaha vadediyor. Dev Ajans organizasyonu ile Optimum’ da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, İzmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’ nin üstlendiği ‘’Deliha 2′ nin kadrosunda Gupse Özay a, Aksel Bonfil, Eda Ece, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü ve Mert Öner eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.