DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Denizleri mekana taşıyan renk: Pasifik

    Denizleri mekana taşıyan renk: Pasifik
    12.05.2022
    A+
    A-

    CUBO’nun, yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde, renk kartelasında bulunan ‘PASİFİK’ rengi; mavinin koyu tonuyla mekâna denizlerin, okyanusların sonsuz huzurunu getiriyor. CUBO’nun doğadan ilham alarak hazırladığı yeni renk kartelası doğalın her halini yaşam alanlarınıza taşıyor.

    Sektörün parlayan yıldızı CUBO’nun 2022 yılında renk kartelasındaki iddialı renklerinden ‘PASİFİK’, isminden de anlaşılacağı gibi okyanusları mekâna taşıyan bir renk.

    Birçok insanda sakinlik ve huzur duyguları uyandıran, mavinin oldukça koyu tonu olan PASİFİK rengi; verimliliği, otoriteyi ve sonsuzluğu ifade ediyor.

    Genellikle beyaz ile birlikte kullanıldığında güney adalarını, sayfiye yerlerini hatırlatan bu ikili mekânlara rahatlatıcı bir etki sağlıyor. Pasifik rengini beyaz ile birlikte kullanarak, oturma odasından yatak odasına, misafir odasından çalışma odasına, sosyal alanlardan okullara kadar birçok mekânda tercih edilebilirsiniz.

    CUBO’nun PASİFİK rengi, markanın ‘Boyacı Küpü’ Renklendirme Sistemi’yle elde edeceğiniz sınırsız tonlarla sizi en çok sevdiğiniz ‘Mavi’ye de kavuşturuyor.

    CUBO’nun rengi PASİFİK, ipek mat, soft mat, mat görünümlü, su bazlı ve silinebilir özellikteki tüm ürün grubunda bulabileceğiniz bir renk.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.