DOLAR 32,4893
EURO 34,9508
ALTIN 2433,992
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deontay Wilder Tyson Fury boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    Deontay Wilder Tyson Fury boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    10.02.2020
    A+
    A-

    ABD’li ağır sıklet şampiyonu Deontay Wilder ve eski şampiyonlardan İngiliz Tyson Fury, 22 Şubat 2020 Pazar günü rövanş maçı için Las Vegas’ta ringe çıkacaklar. İki şampiyon daha önce 2018 yılında karşılaşmış ve yenişememişlerdi.

    DMAX canlı yayınlayacak
    23 Şubat 2020 Pazar sabahı saat 08:00’deki maçı DMAX canlı olarak yayınlayacak.

    Boksun efsane isimleri Deontay Wilder ve Tyson Fury, 2018’de berabere biten maçın ardından yeniden ringe çıkıyor. ABD’li Deontay Wilder son olarak Kübalı boksör Luis Ortiz’i yenerek Dünya Boks Konseyi ağır sıklet şampiyonluk unvanını 10. kez korumuş ve Muhammed Ali’nin rekoruna ortak olmuştu. Tyson Fury ise 2015 yılında Vladimir Klitschko’yu yenerek dünya şampiyonluğunu kazanmıştı.

    İkisi de namağlup
    İki şampiyon da şu anda namağlup. Daha önce birbirleriyle 2018 yılında karşılaşan boksörler yenişememişti. Wilder maçta çok zor durumlar yaşamasına ve iki kez yere düşmesine rağmen nakavt olmamış ve maçı berabere bitirmeyi başarmıştı. Yani yıkılmamıştı ama ayakta da değildi. Şimdi 22 Şubat’ta Las Vegas’taki Grand Garden Arena’da ringe çıkacak iki rakipten biri, kariyerindeki ilk yenilgiyi alma ihtimaliyle karşı karşıya.

    Toplantı gergin geçti
    Müsabaka öncesi basın toplantısında buluşan rakipler, birbirlerine meydan okudu. Los Angeles’ta gerçekleşen toplantıda Fury, “Bu maçta onu nakavt edeceğim” dedi. Sahneye şampiyonluk kemeriyle gelen Wilder ise “Bu maça her zamankinden daha fazla hazırım. “Yarım kalan işimi bitireceğim. Ben ormanlar kralı olan aslanım. Fury’i nakavt edip ringin dışına atacağım” açıklamasını yaptı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.