DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Depreme dayanıklı Yakapark’ta 15 yıla varan vadelerle ödeme fırsatı

    Depreme dayanıklı Yakapark’ta 15 yıla varan vadelerle ödeme fırsatı
    25.04.2023
    A+
    A-

    Uzun yıllara dayalı köklü deneyimle gayrimenkul sektörüne binlerce daire kazandıran Akar Yapı, 2025 yılı hedeflerine adım adım ilerliyor. Önümüzdeki 2 yılda depreme dayanıklı toplam 5 bin daireye imza atmayı planlayan şirket, Kartal’da yükselen Yakapark projesinde %0,69 faiz oranı, 180 ay vade imkânı ile ev sahibi yapıyor.

    Gayrimenkul ve finans sektöründeki köklü tecrübelerini tek bir çatı altında birleştiren Akar Yapı, güvenilir, depreme dayanıklı, sağlam ve ayrıcalıklı yaşam alanlarına sahip projelerine hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un her iki yakasında geliştirdiği projeleriyle şehrin mimari dokusuna yenilikçi bir yaklaşım tarzı kazandıran şirket, Anadolu yakasının yükselen ilçesi Kartal’da, Aydos Ormanları’nın yanı başında depreme dayanıklı olarak inşa ettiği Yakapark Projesi ile yatırımcılara güvenli, huzurlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

    Projeleriyle gayrimenkul sektöründe yaşanan değişime yön verdiklerini kaydeden Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen AKAR, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

    Anadolu Yakası’nın Depreme Dayanıklı En Yeni Projesi

    Doğayla dost yaklaşım, ekonomik ödeme kolaylığı

    “Kartal’da yeni normale uygun, depreme dayanıklı şekilde hayata geçirdiğimiz Yakapark projemiz, balkonlu, ferah daireleri ile şehir merkezine yakın ancak gürültüsünden uzak kalmak isteyenleri mahalle konseptiyle buluşturuyor. Projemiz yağmur sularının arıtılması ve güneş enerjisi sistemleriyle doğa ile dost bir yaklaşım, sosyal donatıları ile de huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Projemizin sunduğu bu ayrıcalıklara yeni evim konut projesi ile %0,69 oran, 15 yıla varan vadelerle ödeme imkânı ile yatırımcılarımıza ekonomik ödeme kolaylığı sunuyoruz. Projemiz metroya yürüyüş mesafesinde, AVM, okul ve hastane gibi önemli noktalara yakın konumuyla yatırımcıların merkezi lokasyon arayışlarına yanıt veriyor. Geniş sosyal sonatı alanlarıyla da yatırımcıların doğanın içinde izole yaşam beklentilerini karşılıyor.”

     

    Aydos Ormanları’nın yanı başında

    Aydos Ormanları’nın yanı başındaki konumuyla deniz ve orman manzarasına sahip Yakapark projesi, ana ulaşım akslarından Tem Otoyolu’na 2 dakika, E5 Metro Hattı’na 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yer alıyor. 3 ayrı blok ve 166 adet konuttan oluşan proje geniş sosyal donatı alanlarıyla da yeni normali yaşatıyor.

     

    6.300 m2’lik yaşam alanında basketbol sahasından kapalı havuza, hobi bahçesinden yürüyüş parkuruna, çocuk oyun alanından spor salonuna kadar birçok alternatif yer alıyor.  Sinema salonu, meyve bahçesi, kreş, açık hava pilates alanı gibi detaylar projenin ayrıcalıkları arasında öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.