DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derimod’a uğramadan tatile çkmayın

    Derimod’a uğramadan tatile çkmayın
    23.06.2017
    A+
    A-

    Derimod, 2017 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı ve çantalarda, %60’a varan + ikinci üründe %50 ekstra indirimin müjdesini veriyor. Siz de bayram şıklığınızı tamamlamak için tatile çıkmadan bu büyük kampanyadan yararlanmayı unutmayın!

    Tarzıyla fark yaratan kadın ve erkekler için tasarladığı birbirinden güzel ayakkabı ve çanta modellerini 2017 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda bir araya getiren Derimod, tüm ayakkabı ve çantalarda %60’a varan + ikinci üründe %50 ekstra indirim fırsatı sunuyor.

    Tatil Bavulunun Olmazsa Olmazları!

    Kadınları her dönemde kalbinden vuran sandaletler 2017 yazında da oldukça iddialı. 2017 ayakkabı modası kalın topuklu, blok topuklu ayakkabılar ile başlasa da yaz ayakkabı modasına tam anlamıyla çiçek desenli ve nakış işlemeli sandaletler damga vuracak… Ayrıca, zarif görünümleriyle özel günlerde ve gecelerde tercih edilebilecek ince bantlı düz, topuklu sandalet ve kalın topuklu terlik modelleri de bu yazın favori arzu nesnesi!

    Derimod, erkek ayakkabı koleksiyonunda da dikkat çekici tasarımları ile sezona renk katıyor. Yaz koleksiyonun önemli parçalarından espadriller, bu sezon süet ve kumaşlar ve örgü detaylı tabanlarla buluşuyor. Modern DERİMOD erkeğinin vazgeçilmezi sneaker’larda bu sezon dokulu deriler, jean ve keten kumaşlar, beyaz renk tabanlar ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.