DOLAR 32,5716
EURO 35,0228
ALTIN 2427,65
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derin bakışların imzası Farmasi ile atılır

    Derin bakışların imzası Farmasi ile atılır
    19.07.2018
    A+
    A-

    Özenle yaptığınız göz makyajınız, sıcak yaz günlerinin etkisiyle dağılabiliyor. Akma yaparak kötü bir görüntü ortaya çıkarabiliyor. Özellikle yağlı göz kapaklarına sahip olanlarınız için sıcak havalar büyük sorun yaratabiliyor. Böyle durumlarda makyajınızın tüm gün kalıcı olması için suya dayanıklı ürünler yardımınıza koşuyor. Kolay sürümleri ve kalıcı etkileri ile Farmasi Express Waterproof ve Extralast Waterproof Göz Kalemleri bu yaz makyajınızın vazgeçilmezi oluyor.

     

    Göz kalemlerinin kolay sürülmesini sağlayan yumuşak yapıları yazın sıcak havalarda göz makyajında akmalara neden olabiliyor. Bunun yanı sıra suya dayanıklı olan göz kalemleri ise kuru yapıları yüzünden uygulaması zor ve gözü tahriş edici olabiliyor. Bu yüzden yazın kusursuz ve akmayan bir göz makyajı yapabilmek zor gibi algılanıyor. Fakat bu yaz makyaj yapmak Farmasi Express Waterproof ve Extralast Waterproof Göz Kalemleri ile hiç de zor değil. Farmasi’nin yaza özel göz kalemleri akmayan formülü ile saatlerce süren kalıcılık sağladığı gibi yumuşak dokusuyla da hassas olan göz bölgesini tahriş etmiyor. Yoğun renk pigmentleri ile bakışlarınıza derinlik katıyor. Renklerle tarzınıza en uygun stilleri yaratmaksa size kalıyor.

     

    Kalıcı formülü ile yaz günlerinin kurtarıcısı

    Günün yoğunluğu içerisinde sıcak havanın da etkisi ile göz makyajınız dağılabiliyor ve kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu gibi durumlara suya dayanıklı ürünler çözüm sunuyor. Yazın sıcak günlerine inat göz makyajınız Farmasi Express Waterproof Göz Kalemi ile akma ve bulaşma yapmadan tüm gün canlılığını koruyor. Farmasi Express Waterproof Göz Kalemi yoğun ve tek sürüşte keskin sonuçlar veriyor. Yumuşak formülüyle profesyonel bir etki yaratıyor. Klasik kalemtıraşla açılabilen Farmasi Express Waterproof Göz Kalemi siyah, lacivert, gri, kahve, metalik yeşil ve maviden oluşan 6 farklı renk seçeneği ile 14 saat kalıcı bir göz makyajı deneyimi sunuyor. Akmayan ve bulaşmayan formülü ile bu yaz sıra dışı çizgiler yaratmanızı sağlıyor.

     

    Mükemmel göz makyajınız tüm gün sizinle

    Göz makyajınız ile bakışlarınıza derin bir etki katmak sizin elinizde. Farmasi Extralast Waterproof Göz Kalemi yumuşak yapısı ve tek sürüşte sağladığı keskin, pürüzsüz ve yoğun etkisi ile bu görünümü kolayca kazanmanıza yardımcı oluyor. Akmayan, bulaşmayan ve suya dayanıklı formülüyle 24 saate kadar kalıcı bir performans sunuyor. Farmasi Extralast Waterproof Göz Kalemi makyajınızın ilk anındaki mükemmelliğini tüm gün sürdürüyor. Açılıp kapanabilen asansörlü sistemi ile kalemtıraşa gerek kalmadan pratik bir kullanım olanağı sunuyor. Siyah, lacivert, simli gri, violet, metalik yeşil ve kahveden oluşan 6 farklı renk seçeneği ile her an, her koşulda buğulu bakışlara sahip olmanızı sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.