DOLAR 32,2787
EURO 34,7847
ALTIN 2407,462
BIST 10287,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DESA yurtiçi mağaza sayısını 96’ya yükseltti

    DESA yurtiçi mağaza sayısını 96’ya yükseltti
    26.06.2021
    A+
    A-

    DESA, 2021 yılında da mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’deki 96. Mağazasını Antalya Havalimanı’nda açan DESA, en özel tasarımlarını yerli ve yabancı misafirlerin beğenisine sundu.

    Deri giyimde stil ve kalitenin adresi DESA, 96. Mağazasını Antalya Havalimanı’nda açtı. 101 m2’lik satış alanına sahip DESA’nın yeni mağazası canlı renklerde modern, göz alıcı ve şık dekorasyonu ve stil sahibi özgün koleksiyonları ile havalimanına değer katıyor.

    Mağazalaşma yatırımlarına hız kesmeden devam eden DESA, yurtiçinde toplam 96 mağaza ve 7/24 alışveriş yapılabilen sanal mağazası desa.com.tr’de deri tutkunları ile buluşuyor. Yurtdışında ise Kıbrıs, Arnavutluk ve İsveç DESA mağazalarının yanı sıra DESA NINETEENSEVENTYTWO markası ile 51 adedi İtalya’da olmak üzere toplam 72 noktaya ulaşan satış ağı üzerinden ile markalı ihracatını da geliştirmeye devam ediyor.

    Mağazacılık yatırımları ile ilgili açıklama yapan DESA Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelet;

    “Türkiye pazarına ve Türk ekonomisine inancımız tam, bu nedenle mağaza sayımızı yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de arttırmaya öncelik verdik. Haziran başında normalleşmenin başlaması, AVM’lerin çalışma saatlerinin uzatılması ve çalışma günlerinin arttırılması ile birlikte müşteri sayılarımızda önceki aylara göre hatırı sayılır bir artış yaşadık.

    Hala 2019 yılının 30% altında olmakla birlikte artan ayak trafiği, satışlara olumlu yansıdı. Ertelenmiş ihtiyaçların ve tatil hazırlıklarının etkisi ile mağazalarımıza gerçekleşen ziyaretlerin satışa dönüşme oranında 52%’lik bir yükselme kaydettik.

    Satışlarımızı geçen yıl ile kıyasladığımızda %120’den fazla bir büyüme görüyoruz.

    Bu büyümenin sınırların açılması, uluslararası seyahatin normalleşmesi ve aşılamanın artması ile birlikte daha da ivme kazanacağına inanıyoruz. Bu yıl turizm sezonunun uzaması ve sonbahara kadar uzanmasının da katkısıyla son derece hareketli ve bir o kadar da bereketli bir ikinci yarı yıl bekliyoruz ve tüm tüketicilerimizi yeni DESA koleksiyonunu ilk elden deneyimlemek için mağazalarımıza davet ediyoruz. “ dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.