DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Detaylardan vazgeçemeyenlere yeni bir deneyimin kapısı “Lionel” ile aralanıyor

    Detaylardan vazgeçemeyenlere yeni bir deneyimin kapısı “Lionel” ile aralanıyor
    07.09.2022
    A+
    A-

    İddialı koleksiyonlarıyla farklı yaşam tarzlarını ortak paydada buluşturan Kilim Mobilya, zarafetin gücünü Lionel Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile yansıtıyor. İddialı görünümüyle bulunduğu ortama hakimiyet kuran Lionel, kurduğu dengeyle de güçlü duruşuna değer katıyor.

    Elegant yaşam tarzıyla ince detaylara sahip zarif bir yaşamı tarzını kullanıcısına sunan Kilim; Lionel Koltuk TakımıYatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile vazgeçilmez şıklığı paylaşıyor. Hollywood parıltısını yansıtan gösterişli duruşu ile mekanlara ayrıcalık kazandıran Lionel, zarafet, şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Uyumu yüksek parçaların yansıttığı dinamik duruşunu cesur renkleriyle tamamlayan Lionel’in akılda kalıcı tasarımı ise zamana meydan okuyor.

    Zarif tasarımı nervürlü dikiş detayıyla güç kazanıyor

    Metal ayakları ile güçlü bir dekorasyon isteyenlerin ihtiyacına cevap veren Lionel Koltuk Takımı, özgün detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor. Takım, zarif görünümüyle bulunduğu mekanla bütünleşirken farklı beğenileri de ortak paydada buluşturuyor. Nervürlü dikiş detayına sahip takım, yüksek ayakları sayesinde temizliği kolaylaştırıyor.

    Ay taşı rengin asaleti yatak odasının her köşesinde

    Altı kapaklı dolap, şifonyer, şifonyer ayna, komodin, çamaşırlık, karyola baza ve karyoladan oluşan Lionel Yatak Odası Takımı, bulunduğu ortamda bütüncül çözüm yaratıyor. Ay taşı rengin asaletini tamamında yansıtan takımın yalın objeler ile kombinlenebilmesi de yaşam alanlarına denge getiriyor.

    İnce hatlarıyla ihtişama yenilikçi yorum

    Takım kimliğine uygun tasarlanan kulp ve ayakların ortama şık bir görsellik kazandırdığı Lionel Yemek Odası Takımı, ince hatlarıyla tüm ihtişamını yansıtıyor. Konsol, konsol ayna, plazma ünitesi alt modül, açılır masa ve orta sehpadan oluşan takım, ay taşı rengin rahatlatan etkisini yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.